Rusia Nomer Telepon — Ditangtoskeun Rusia



Unggal nagara mibanda sorangan tradisi tulisan telepon nomer. Sababaraha nagara leuwih resep titik-titik jeung sababaraha make dashes, di Éropa, urang nambah ganda nol saméméh kodeu nagara, sedengkeun Amerika condong teu pikeun nambahkeun kodeu nagara di sadaya. Sakapeung, ieu téh bener hésé ngarti kumaha nungkulan sakaligus nomer nu sigana nomer telepon. Di Rusia, urang make tanda plus saméméh kodeu nagara, jadi pausahaan anu digawé sacara global (jeung boga tata krama alus) nulis nomer telepon maranéhanana dimimitian ku, di mana tujuh nyaéta kode Rusia. A city code kieu kode nagara, biasana dina kurung. Kode Moscow nyaéta jeung kadang, nu code pikeun Saint Petersburg nyaéta.

Contona, code pikeun Novosibirsk, anu populasi di luhur hiji juta, nyaéta, bari Barnaul jeung anak populasi leuwih ti genep ratus rebu ngabogaan kode. Tempat di mana kuring cicing ayeuna geus kode, nu hartina yén éta téh hiji rélatif kota leutik di wewengkon Altay (sadaya Altay kota geus konci dimimitian ku -) Biasana, Rusia beulah nomer telepon kana tilu golongan jeung dashes kawas ieu: atawa, mun kota teu cukup gedé boga tujuh digit nomer, nomer kasampak kawas ieu: xx-xx-xx. Bareng jeung kodeu nagara jeung kota kode, eta bakal kasampak kawas tujuh xxx-xx-xx atawa xx-xx-xx. Pikeun iklan tujuan, sababaraha pausahaan meuli»gampang»nomer, jadi nomer ieu bisa jadi regrouped. Contona, taksi service jumlah nu diwangun ku triple tujuh jeung triple salapan bakal ditulis dina cara ieu. Pausahaan jeung jalma nu teu boga kaitan hubungan internasional bisa nulis nomer telepon dimimitian jeung. Naha. Pikeun lila, aya ngan hiji jarak jauh carrier di Rusia Rostellum. Lamun anjeun hayang ka tempat nu nelepon ka kota sejen, anjeun bakal kahiji pencét dalapan dina raraga pikeun nyambungkeun jarak jauh carrier. Ayeuna, aya sababaraha pausahaan di Rusia nu nawarkeun telepon jarak jauh, tapi dalapan masih nomer kahiji anjeun kudu mencet pikeun nelepon jarak jauh. Lamun anjeun aya di Rusia jeung hayang ka tempat telepon internasional via ngalereskeun garis, anjeun kudu kahiji pencét dalapan jeung saterusna sapuluh terus kode nagara tujuan. Lamun anjeun make telepon sélulér, anjeun bisa jadi ngan ngamimitian ngetik jeung kodeu nagara. Maca deui ngeunaan cara nempatkeun lila-jarak jeung internasional nu asup ti Rusia di dieu. Punten dicatet yén telepon jarak jauh ogé internasional telepon anu cukup mahal di Rusia, jadi Skype nyaéta hiji pilihan leuwih alus dina kalolobaan kasus. Kuring make Skype jeung nu séjénna VoIP solusi mindeng pisan, jeung kami wareg jeung kualitas sambungan. Anjeun ogé kudu pencét dalapan kahiji (atawa tujuh lamun anjeun nelepon ti nagara sejen) upami anjeun hoyong pikeun nelepon ka nomer telepon sélulér.

Nomer Mobile biasana dimimitian jeung

Biasana nomer mobile kasampak kawas: dalapan atawa tujuh. Lamun jaringan mobile geus saukur pencét pasar rusia, urang bisa kalayan gampang nyaritakeun naon carrier nu boga jumlah subscribed ka.

Kahiji tilu nomer éta»carrier code»

Jadi, wilangan dimimitian ku atawa éta pikeun Beeline wilangan, atawa éta pikeun MTS. Ieu cukup merenah, sabab asup dina hiji jaringan anu nyata leuwih murah batan asup ka carrier sejen. Ayeuna, aya loba anyar émbohan, kawas jeung, jadi kuring teu sok nyaho naon nomer anu keur naon carrier. Kabeneran, kuring teu kudu ngeunaan miara eta nu mana wae nu leuwih, ti saprak mobile sambungan relatif murah di Rusia, komo antara dua beda operator, salami kuring teundeun telepon mah dina domestic wewengkon