Rusia pengacara di Trump Tower pasamoan dihijikeun ka luhur pajabat Kremlin



London basis unit, nu Dossier Puseur, nyaéta ieu compiling propil nu Rusia geus accuses benefiting ti korupsi. Data ieu saterusna babarengan jeung wartawan di AP, Swiss koran Tages-Anzeiger, yunani website warta di Jero Carita jeung sajabana. Veselnitskaya geus dina scrutiny saprak éta mecenghul taun ka tukang nu Trumps putra cikal, Donald Jr, papanggih jeung nya sanggeus keur ka ku perantara nu manéhna digambarkeun pamaréntah rusia jeung ieu kurban Moscows mantuan ngéléhkeun rival calon presiden Hillary Clinton. Veselnitskaya saméméhna geus nolak meta salaku hiji represenative rusia otoritas lamun manéhna papanggih jeung anggota Trumps bunderan jero, nétélakeun Kongrés yén manéhna beroperasi sacara mandiri ti nu mana wae nu pamaréntah awak. Tapi Dossier Puseur dokumén nunjukkeun nya dasi ka rusia otoritas nu deukeut jeung maranéhanana narik curtain deui dina kampanye nya ka ngagulingkeun ditumpukeun sangsi ku US dina pajabat rusia. Contona, nu surelek nunjukkeun yen Veselnitskaya ieu dicampur nepi di rusia pamaréntah usaha nimba informasi finansial ti urut sungut hukum Bill Browder, American-lahir British pangusaha anu longtime kritikus of Kremlin. Hiji Oct, email nembongkeun Veselnitskayas kantor nyiapkeun draft vérsi rusia Timbalan Umum Jaksa Mikhail Alexandrovs surat penting jeung sah pikeun Cypriot otoritas. Ieu téh diperlukeun ku isukan, manéhna wrote subordinate. Dua minggu saterusna, nu diadopsi vérsi nu sarua dokumén dikirim ku rusia diplomatik staffer ka Cypriot tara, Dossier Puseur payil mintonkeun. Browder, anu geus sering bentrok jeung Veselnitskaya asup jeung kaluar ti pangadilan, ceuk ieu bertulang pamanggih yén manéhna enmeshed jeung rusia officialdom. Lamun nya kantor drafting balesan pikeun rusia-Siprus gawé babarengan penegak hukum, dina pamadegan mah nu éféktif nunjukeun yen shes hiji agén pamaréntah rusia jeung teu bebas pengacara salaku manéhna nyebutkeun, manéhna ceuk di hiji wawancara telepon. Dina hiji pernyataan ditulis, nu Embassy rusia di Siprus disebut Piara pertanyaan provocation jeung ceuk eta geus teu aya pamanggih anu Asak Veselnitskaya jeung naon manéhna ngirimkeun atawa teu ngirim ka Cypriot Pajabat. Lamun Swiss pajabat anjog di Moscow dina September tanya Denis Katsyv, salah sahiji nya key klien, maranéhanana papanggih teu ngan ku Veselnitskaya tapi ku Lt. Col. A. V. Ranchenkov, a senior Interior Kamentrian resmi saméméhna dipikawanoh pikeun peran-na nalungtik rusia punk band Pussy nyieun onar. Ranchenkov devoted a chunk wawancara patarosan ngeunaan legality of Browders lampah, nurutkeun hiji transcript of pamariksaan reviewed ku AP. Surelek nu ogé mintonkeun kumaha Veselnitskaya usaha pikeun manjangkeun pangaruh nya ka Amérika Sarikat, di mana manéhna digawé pikeun ngagulingkeun Magnitsky Meta, a sangsi hukum nu ieu championed ku Browder sanggeus pangacara-na, Sergei Magnitsky, maot dina kaayaan curiga dina rusia panjara. Moscow direspon ka sangsi jeung larangan dina AS adoptions rusia yatim. Nu ditanya lobbyists ka pangadilan grup saperti Kulawarga pikeun rusia jeung ukraina Nyoko Kaasup Nagara Tatangga, atawa FRUA, amal nu ngarojong kulawarga anu ngadopsi budak ti urut bloc Soviet bangsa. Ide ieu pikeun make isu adoptions pikeun mantuan eta ngabalikeun sangsi. Jan Wondra, FRUAs pupuhu, ceuk manéhna dihadiran pasamoan di Washington dina juni, jeung sakumpulan jalma nu kaasup Rinat Akhmetshin, a rusia-American lobbyist anu ieu gawe bareng jeung Veselnitskaya ka ngagulingkeun sangsi. Grup ka dirina aya bukti yén Magnitsky Meta ieu propelled ku bogus klaim sumebar ku Browder, Wondra ceuk. Eta jangji yén wahyu bisa ngakibatkeun overturning rusia nyoko ban. Wondra ka AP manéhna curiga jeung takwa nu lobbyists hayang FRUAs dukungan pikeun tujuan sorangan.

Kuring melong ieu salaku usaha pikeun nunda tekenan public dina Kongrés ka rescind sadaya atawa bagian ti Magnitsky Meta, manéhna ngomong, emphasizing nu manéhna ngomong ngan pikeun sorangan, teu nya organisasi. Kacindekan kuring drew ieu nu FRUA teu kudu ilubiung.

Jeung urang teu

Dina hal sejen, nu Dossier Puseur panalungtikan robah nepi ampir euweuh talatah ngeunaan Trump Tower pasamoan sorangan. Group ceuk eta narima ngan sababaraha talatah kaayaan jeung media queries lamun rapat jadi public dina pertengahan. Aya nu nyebut boh rusia hack-jeung-bocor operasi nu mimiti rattling Demokrat langsung di handap ieu Veselnitskayas nganjang