Rusia — Robah Ngaran Anjeun (Akta Poll)



Regional Awak State Otoritas Féderasi rusia Wewengkon bagean tina MIA Rusia Dina isu nagara ngadaptar robah ngaran (ngaran kulawarga, ngaran kahiji jeung (atawa) ngaran tengah) anjeun bisa ngontak Pendaptaran Kantor di tempat tinggal atawa tempat ngadaptar lahir anjeun. Pernyataan parobahan ngaran ieu ditempo dina hiji bulan ti tanggal aplikasi. Nagara kawajiban pikeun kaayaan ngadaptar nu robah ngaran, kaasup issuance tina sertipikat rubles.

Lamun aya alesan valid ditetepkeun ku Hukum Féderal Dina Sipil Status, kapala pendaptaran kantor, ieu periode bisa diperpanjang, tapi teu leuwih ti dua bulan. Nyerah dina wangun tinulis pikeun Pendaptaran Kantor di Moscow di tempat ngadaptar lahir atawa pendaptaran kantor, aya di administratif kacamatan Moscow di tempat tinggal ngalamar. Upami anjeun keur make, atawa hayang make, ngaran séjén ti anjeun kadaptar ngaran, teu aya sarat hukum nu anjeun sacara resmi robah ngaran anjeun. Ieu téh, kumaha oge, dianjurkeun yén anjeun ngarobah ngaran anu resmi, boh keur idéntifikasi jeung salaku bukti ngaran anjeun ngarobah. Parobahan ngaran umumna nujul kana hukum polah ku jalma nganut hiji ngaran beda ti ngaran maranéhanana di lahir, nikah atawa nyoko.

Nu prosedur jeung betah parobahan ngaran rupa-rupa antara jurisdictions

Jalma milih pikeun ngarobah ngaran pikeun rupa-rupa alesan. Meureun anjeun kakara rek ngarobah éjahan ngaran anjeun, anjeun teu kawas ngaran kolot anjeun méré anjeun, anjeun hoyong meunangkeun leupas tina ngaran tengah anjeun, anjeun hoyong pikeun nyabut mana wae nu kulawarga asosiasi, atawa meureun anjeun ngan hoyong ngarobah. Anjeun bisa jum atan ngarobah ngaran hareup anjeun, ngaran tengah atawa ngaran kulawarga, atawa nu mana wae nu kombinasi maranéhanana. Kumaha anjeun teu kudu balik kira-kira ganti ngaran anjeun bakal gumantung kana kategori nu anjeun cocog kana. Ngarobah ngaran anjeun sanggeus nikah atawa cerai anu cukup basajan prosés, sedengkeun ngarobah ngaran anjeun ngan sabab merlukeun saeutik usaha leuwih, tapi masih cukup lempeng ka hareup jeung loba gampang ti eta dipake keur jadi. Pikeun ngarobah ngaran anjeun, ngalebetkeun hiji petisi ka anjeun lokal Punjul Court nu wincikan nu alesan anjeun whould kawas pikeun ngarobah ngaran anjeun. Sanggeus pangadilan approves pamundut anjeun, anjeun bakal mangka kudu ngomean anjeun kartu Kaamanan Sosial, lisénsi drivers jeung paspor