Rusia System Pangadilan



Ex. Manggihan di téks kabeh turunan ti kecap»ka ngawaskeun»,»ngajelaskeun»,»ka mutuskeun»,»pikeun ngatur»,»beroperasi»,»pikeun muka»,»sasuai»,»valid»jeung narjamahkeun kana rusia. Ex. Manggihan hiji kecap atawa hiji frasa dina téks nu sarua dina harti di handap ieu: mata pelajaran, awak yudisial, pangadilan kaputusan, tingkat, pangadilan of stinstance, fardhu, sipil kasus Urut. Mana pangadilan umum yurisdiksi jeung kasus aranjeunna canty.

sipil, administrasi, kriminal, jeung kasus séjén ku cara pangawasan jeung karek kapanggih kaayaan Nu rusia sistem peradilan (diwangun, kaasup) Konstitusional Pangadilan, pangadilan umum yurisdiksi, jeung Kaayaan komérsial pangadilan. Pangadilan Konstitusional (interprets, adopts) uud jeung (resolves, solves) isu nu patali jeung patuh undang jeung peraturan dina undang-undang. Pangadilan umum yurisdiksi (ngadenge, ngadengekeun) kasus kriminal jeung (ngabéréskeun, review) sipil jeung administratif sengketa. Hakim Pangadilan Konstitusional — opat puluh taun umur jeung pangalaman gawe dina profési legal pikeun teu kurang ti lima belas taun ka Hakim Mahkamah Agung jeung Supreme Pangadilan Komérsial Féderasi rusia — tilu puluh lima taun umur jeung pangalaman gawe dina profési legal pikeun teu kurang ti sapuluh taun Hakim pangadilan konstituén badan jeung Federal Wewengkon Komérsial Pangadilan — tilu puluh taun umur jeung pangalaman gawe dina profési legal pikeun teu kurang ti tujuh taun ka Hakim pangadilan komérsial konstituén badan — dua puluh lima taun umur jeung pangalaman gawe dina profési legal pikeun teu kurang ti years. EX.

Maca téks, mayar perhatian husus ka underlined watesan

Entitle téks. Nyieun hiji diagram pikeun ngagambarkeun ieu bagian Récourt sistem