Rusia, Warisan Reformasi Hukum



Présidén Vladimir Putin ayeuna stressed pentingna nyoko ku Federal Majelis katilu bagian Code Sipil, nu nyertakeun hak warisan.

Ieu téh hiji landmark dina ngadegna sipil panerapan jeung hiji lengkah penting dina pangaturan hubungan antara kaayaan, individu jeung ékonomi. Ieu téh hiji masalah ékonomi jeung sosial pentingna sabab di luhur sagala hal ngahartikeun warisan aturan jeung ngaluarkeun rupa-rupa birokrasi halangan, Putin nyarios.

Aturan dina saméméhna Code Sipil anu henteu deui hade ka kali

Maranéhanana disababkeun konflik antara baraya leuwih hak warisan jeung méré naékna resmi abuses. Hukum anyar, presiden terus, méré individu warga total kabebasan pikeun dispose of sipat jeung mutuskeun saha nu inherits naon. Jumlah jalma layak pikeun inheritances geus ngaronjat, jeung hukum anyar ampir aturan kaluar transfer of sipat ka nagara. Hukum bener ngajaga hak saratna ahli waris — minors, sababaraha kategori gumantung jeung batur teu bisa gawé, jeung boga tujuan pikeun ngeureunkeun perkara jahat manipulasi warisan hukum, Putin stressed. Bubuka katilu bagian Code Sipil mangrupa das dina jalan ka législatif kerangka pikeun milik pribadi, ceuk présidén. Hiji jalma sacara alami kahayang bequeath hasil hirupna prestasi-na turunan geus sok geus jeung bakal tetep kuat incentive junun karya jeung earn jeung ngawangun nepi movable jeung immovable aset.

Ieu téh hiji landmark di konsolidasi a basis hukum nagara jeung arah securing hak individu

Urang panerapan ayeuna poéna jeung isu nu geus mindeng individu ditempatkeun di kantun hiji — kumaha ngabagi antara ahli waris plot taneuh, imah, real estate séjén, deposit bank jeung kapentingan bisnis, ceuk présidén