Surat keur hiji Asuransi Ngaku — Sample, Email Tulisan Tips



Surat keur asuransi ngaku ditulis jeung wasalam ka asuransi kandaraan anjeun. Éta ogé bisa jadi ngeunaan asuransi ngaku nu mana wae nu hal séjén kawas asuransi hirup media ngaku jsb. Ieu téh lengkep an surat resmi jeung kudu ditulis sacara resmi. Hiji bisa nulis asuransi ngaku surat ka pausahaan asuransi pikeun kacilakaan mobil, médis ngaku, pikeun barang ruksak, atawa pikeun pending reimbursement. Di dieu aya sampel jeung tips ngaku pakampungan surat jeung format pdf conto. Kami (ngaran) nulis surat ieu ka anjeun pikeun nyengkram anjeun perhatian ka unsettled masalah mah asuransi ngaku. Kuring kungsi meuli asuransi mobil mah nu kungsi kacilakaan kamari.

Anjeun customer service center geus jangji kuring reply a, tapi geus gagal pikeun ngalakukeunana. Kuring menta anjeun pikeun nempo naon nu urusan jeung reply di pangheubeulna.

Ningali maju ka anjeun jenis gawé babarengan

Ieu surat téh ngeunaan ngaku asuransi pikeun mobil mah. Kuring boga hiji kawijakan asuransi keur mah mobil, jeung jumlah asuransi nyaéta.

Mobil mah geus hiji kacilakaan kamari

Ieu mah ngeunaan ka taman mobil mah deukeut kantor mah, jeung truk datang ti tukangeun jeung ngahaja pencét mobil mah ti sisi tukang. Salaku hasilna, deui sabagian tina mobil ruksak parah. Lamun kajadian lumangsung, kuring langsung ngahubungi pangrojong customer jeung méré eta sadaya inpo nu patali. Kuring geus isro ngaliwatan asuransi mah tulak jeung datang ka nyaho yén kuring bisa meunangkeun ngaku. Pausahaan anjeun geus diarahkeun an eksekutif jeung meunang hiji laporan dipigawé jeung ngawaler ka kuring yen maranéhanana baris kontak kuring ngeunaan asuransi jeung bakal méré reply ti pausahaan pas mungkin. Ieu pikeun nginpokeun ka anjeun nu kuring geus teu narima nu mana wae nu informasi acan. Abdi oge geus dikirim eta sababaraha panginget nu teu boga dipake di moment ieu. Anjeun dipénta pikeun nalungtik perkara jeung méré reply positif pas mungkin. Kuring diparkir mah kandaraan di wewengkon parkir di kantor mah. Hanjakalna, hiji truk kiriman usaha park antara dua mobil jeung pencét mobil mah ti balik.

Awak ti tukangeun meunang smashed

Lamun kuring sadar kuring langsung ngahubungi anjeun care customer jeung méré wincikan. I dipariksa sadaya Asuransi mah tulak jeung sadar yen kuring keur ngabogaan hak pikeun ngaku. Anjeun Pausahaan dikirim wawakil jeung filed laporan, jeung maranéhanana ka nu maranéhanana bakal nelepon ka kuring geura-giru ngeunaan asuransi jeung bakal meunangkeun eupan balik ti pausahaan di pangheubeulna. Abdi hoyong mawa anjeun aya bewara yen kuring teu meunang nu mana wae nu susuratan ti pausahaan can najan mah panginget pikeun pamungkas sapuluh poé