System Asuransi Deposit



Nordea Bank ieu salah sahiji kahiji rusia bank nu ngagabung Sistim Asuransi Deposit, anak nomor registrasi dina Sistem

-FZ»Dina Asuransi Individual Deposit jeung bank tina Féderasi rusia»

Tujuan utama nya éta pikeun nangtayungan individual tabungan disimpen dina deposit jeung akun jeung rusia bank jero Rusia.

A depositor jadi dijudulan ka santunan ahli waris-na anak deposit dina tanggal insured kajadian

Kana lumangsungna hiji insured acara deposit jeung Bank anu jadi katembong dina ukuran ratusan jumlah deposit jeung bank, tapi, nu total santunan teu kudu ngaleuwihan RUB, (lumaku pikeun insured kajadian lumangsung sanggeus puluh-salapan bulan désémber). Lamun customer a geus leuwih ti hiji deposit jeung sarua bank, deposit santunan bakal dibayar pro rata jumlah saperti deposit tapi jumlah santunan pikeun sadaya deposit kudu aya leuwih ti RUB. Kaayaan ieu téh lumaku pikeun sadaya deposit dijieun ku depositor (dina kahadean hiji depositor) jeung hiji bank kaasup jalma dijieun pikeun ngalakonan halal kagiatan bisnis (iwal akun escrow dibuka pikeun nyieun padumukan dina transaksi real estate atawa padumukan dina babarengan konstruksi partisipasi pasatujuan). Pikeun meunangkeun santunan pikeun deposit a depositor (ahli waris-na wawakil anak) atawa ahli waris (ahli waris-na wawakil anak) bisa panawaran pikeun Deposit Asuransi Agénsi atawa agén bank upami saperti ieu aub dina deposit compensations pangmayaran. A depositor bisa laksana katuhu ieu dina periode ti tanggal insured kajadian lumangsungna ka proceedings bangkrut tanggal parantosan (liquidation kapaksa tanggal parantosan) jeung moratorium tanggal parantosan lamun Bank of Rusia ditumpukeun moratorium dina padumukan klaim arah creditors. Punten dicatet yén éta téh perlu pikeun timely nginpokeun Bank ngeunaan nu mana wae nu parobahan dina informasi nu disadiakeun lamun nyieun kasapukan deposit atawa akun kasapukan, misalna Badan Hukum hartina badan lawfully mumpuni salaku leutik-ukuran usaha (kaasup mikro-usaha) dina Hukum rusia jeung kadaptar dina Ngahiji Leutik jeung Sedeng-ukuran Usaha Ngadaptar. Kagagalan pikeun ngalakukeun di luhur bisa ngahasilkeun deui tinimbangan depositors ngaku ka meunangkeun santunan ti ahli waris-na anak deposit, tampikan, nu tujuanana lamun Bank atawa Asuransi Deposit Agénsi ieu teu bisa nangtukeun depositor (ahli waris-na wawakil anak otorisasi pikeun ngagambarkeun hiji entitas tanpa kuasa)