A Rekonsiliasi Nasional Nurutkeun Putin — Wilson Center

Teu ngan nasib Vladimir Lenins awak, bohong embalmed dina ziggurat ngawangun kubur di tengah tina Moscows Red Square, nu haunting Russias hubungan jeung sajarah anak. Sésa-sésa Russias kamari czar, korban Lenins dictatorial rezim, geus can manggihan karapihan boh. Loba dipercaya, sanajan teu resmi dikonfirmasi, nu Russias présidén, Vladimir Putin, hoyong pikeun ngatur simbolis upacara nu bakal mawa panutupanana ka Russias divisive jeung katurunan abad ka. Saperti hiji kajadian bisa ngalibetkeun astana dua anggota kulawarga karajaan, nu czarevich Alexei jeung adi Maria, anu geus kungsi geus nunda ka sesa, jeung solemn gereja pangakuan sakabeh séjén tetep jadi milik Romanovs, anu kabéh