Aya hiji Panjara di Rusia Nyieun Viral Video YouTube · Global Voices

Pikeun cicing bebas, haratis, jeung sustainable, masarakat urang perlu bantuan babaturan jeung pamiarsa kawas anjeun.Nempo sadaya basa maranéhanana up aya. Urang tarjamahkeun Global Voices carita pikeun nyieun alam warga media sadia ka dulur. Nyerah alamat bakal jadi dikonfirmasi ku email jeung dipaké ngan pikeun ngajaga anjeun up to date ngeunaan Global Voices jeung misi urang. Ningali Kawijakan Privasi urang pikeun wincikanana. Nyerah alamat bakal jadi dikonfirmasi ku email jeung dipaké ngan pikeun ngajaga anjeun up to date ngeunaan Global Voices jeung misi urang. Ningali Kawijakan Privasi urang pikeun wincikanana. Lamun anjeun mikir rusia bui, nu teu ilaharna dibayangkeun musik mobs