Bisnis leutik di Rusia. Timer ngadaptar pengusaha, LLC — Pajeg pengusaha

Pajeg LLC di Rusia — Katerangan tina sagala pajeg sistem: dumasar UPDF (disederhanakeun perpajakan) jeung UTII Pengusaha (unincorporated bisnis) di Rusia — an individual pengusaha — individu teu kadaptar salaku pangusaha tanpa lembaga hukum, tapi sabenerna mibanda sadaya hak jalma legal. pengusaha pikeun kalawan bébas make duit. pengusaha teu kudu geus kadaptar kantor jeung ibukota share, tapi tanggung jawab kawajiban sakabeh aset anak. LLC (sungut, pausahaan) di Rusia — Pausahaan Liability Kawates — ieu téh hiji éntitas legal jeung nu pamilon boga tanggung jawab dina piagam ibukota. Nu otorisasi ibukota dibagi kana biasa lamun pendiri geus leuwih ti hiji. Urang