Collectivization — Reshaped rusia asal

Dina April, Spartacus ballet, choreographed ku great master rusia Yuri Frigorific, premiered dina Bolshoi Teater. Pikeun opat puluhan, geus watesan gawé pikeun teater, jeung portrayed kaunggulan jeung athleticism tina Bolshoi menari. Peter Carl Faberge ieu dunya-kawentar master kamasan jeung sirah Imah Faberge dina Kakaisaran Rusia di waning poé Kakaisaran rusia. Dina gugur taun, pamaréntah ngurangan roti harga meuli. Nu tani, anu obligated pikeun ngajual roti ka nagara, dijawab ku»roti jurus»: maranéhanana mutuskeun pikeun nungguan nepi ka spring ngajual gandum maranéhna, sabab dina spring harga anu tumuwuh. Ieu ditambahkeun ka masalah tina gagal panén jeung ngabalukarkeun troubles di supply loba industri