Gajian ka Rusia

Debtors ditandatanganan kasapukan injeuman nepi ka, bisa ngabalukarkeun masalah ka bank pilih pikeun mindahkeun ka katuhu pikeun paménta maranéhanana hutang kolektor. Nepi ka saterusna, klik dina bank katuhu pikeun transfer of pribadi customer data ka pihak katilu di kontrak teu kaasup sagala lembaga kiridit. Dina kalolobaan kasus urang ngobrol ngeunaan data, babarengan jeung katuhu pikeun neangan repayment injeuman Tapi dina hal ieu nyaéta aturan: nu leuwih dokuméntasi dina maranéhanana pangabisa finansial pikeun nyadiakeun jalma. Overdraft -«leuwih rencanana) — husus skéma pondok-istilah injeuman nu bisa ditarima, disadiakeun nu peminjam (individu atawa lembaga hukum) geus sorangan akun bank. Harti diijinkeun overdraft nu,