Hukum féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak

Sipat Immovable matuh ka nagara ngadaptar luyu jeung ieu Hukum Féderal aya plot taneuh, subsoil, detached waterworks jeung unit séjén ayana dina lahan jeung inseparably numbu ka eta saperti edifices, constructions, pamondokan jeung enggon, leuweung jeung perennial perkebunan, condominiums, usaha jeung sipat kompléx. Ieu Hukum Féderal diwangun ku genep Bab diwangun ku tilu puluh-tilu artikel. -) ngaluarkeun turun dibekelan umum. Bab dua (seni. -)establishes Menteri Sk No. ngeunaan validasi of the Federal Program Husus (FSC) tina perkembangan bertahap tina sistim nagara ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak. Menteri Sk No ngeunaan validasi Angger dina ngajaga Umum nagara ngadaptar sipat immovable