Lapas Perwira Tugas Tanggung Jawab

Dina taun, aya kurang leuwih, aparat lapas di Amérika Sarikat ceuk nu US Bureau of Statistik Buruh. Mayoritas pagawe ieu padamelan ku federal, state atawa pamaréntah lokal, jeung karya di urang countrys bui jeung jails. Hal ieu diperkirakeun yén populasi nyicingan ayeuna ngaleuwihan. juta incarcerated sawawa di Amérika Sarikat. Eta kawajiban aparat lapas ka ngawasan vast populasi individu anu geus ditangkep, nu awaiting trial, atawa anu geus dihukum pikeun ngawula ka waktu. dumasar aparat lapas nyirorot beda-beda dumasar kana sababaraha faktor. Kahiji, umur fasilitas nu lapas perwira karya. Populasi ledakan di panjara system geus ngabalukarkeun hiji wangunan booming anyar panjara