Ngajarkeun Ngadaptar Sipat, Ningkatkeun Kiriman Service Umum di Rusia

Lalajo Spring Rapat pangwangunan kajadian ti Apr. Kalénder Kajadian Di Rusia, prosés ngadaptar hak hukum pikeun sipat immovable geus greatly ningkat dina taun anyar, hatur nuhun ka perkembangan standardized, jelas, jeung leuwih efisien prosedur ngadaptar, kitu ogé bubuka tina hiji ningkat system manajemén informasi pikeun real estate hak jeung cadastre ladenan ngadaptar. Ieu perlu perbaikan geus datang ngeunaan ngaliwatan rusia Federation Ngadaptar Proyék, nu diurus ngaliwatan gawé babarengan éféktif antara Federal Service pikeun Nagara Ngadaptar, Cadastre jeung Cartography (Rosreestr), Departemen Ekonomi jeung Development, Dahareun jeung Tatanén Organisasi Pbb (FAO), jeung Bank Dunya. Pikeun date, proyék geus ditarima hiji total waragad