Ngarah rusia patahanan pengacara ditémbak mati di Moscow — Dunya news — Russain ahli Hukum

Rusia patahanan pengacara kawentar pikeun digawe di salah sahiji Russias paling hina kasus kriminal ieu ditémbak mati di tengah Moscow soré ieu. Stanislav Markelov ditémbak deukeut ka Kremlin ku manusa maké pestol jeung silencer. Saméméh escaping, na assassin ogé ditémbak jeung serius tatu dua awewe leumpang jeung pengacara. Salah sahijina ieu Anastasiya Baburova, anu digawé minangka hiji reporter pikeun Novaya Gazeta koran. Manéhna aya dina kaayaan kritis, nurutkeun ka dokter. Reporter téh urut batur sapagawean of Anna Politkovskaya, campaigning wartawan jeung Kremlin kritikus anu ditémbak paéh di Moscow dina taun. Markelov ieu salah sahiji Russias paling dipikawanoh ahli hukum hak