Notarised kuasa

Sipil Kode Féderasi rusia ngatur, asto ngaéksekusi ngadaptar tina rupa-rupa kakuatan pangacara (kaasup kumaha pikeun masalah umum kuasa). Dokumén ieu dimaksudkeun pikeun pangiriman ku hiji jalma ka nu kadua. Hal ieu dipaké dina ngagambarkeun saméméh katilu (katilu) jalma. A notarized kuasa dicindekkeun urus bisa dibikeun ku poko langsung ka pihak katilu milu dina urus. Alatan kanyataan yén ditulis authorityis dianggap hiji-sided urus, pikeun lumangsungna cukup bakal poko. Tapi, ayana wawakil anu teu perlu Nu notarial kuasa nyadiakeun dina eusina nu wengkuan laku lampah nu wawakil diwenangkeun pikeun ngalakukeun. Tugas jeung hak jalma delegating otoritas timbul salaku hasil tina kagiatan dipigawé