Nyoko Barudak ku Asing di Rusia

Nyoko rusia barudak ku warga asing anu beunang ngan dina kasus basa aranjeunna cant bisa dipilih ku warga Rusia permanén residing di wewengkon nagara atawa ku baraya maranéhanana irrespective of kawarganagaraan maranéhanana jeung tempat tinggal. Nyoko rusia barudak anu dilarang pikeun warga Amérika Sarikat Amérika jeung warga asing anu kadaptar dina hiji nikah antara jalma kelamin sarua luyu jeung panerapan nagara nu saperti nikah diijinkeun. Nyoko anu beunang ngan ukur dina kapentingan barudak, nyokot kana akun asal étnis anak, na nya milik nu tangtu agama jeung budaya, basa asli, nu kamungkinan mastikeun continuity dina atikan, nu kasempetan pikeun nyadiakeun barudak