Pangadilan Krasnoyarsk ieu nu mimiti ngawanohkeun prosedur bangkrut debtor-warga — FreeNews inggris — FreeNews-en. tk

Kasus bangkrut of a nyicingan kota Achinsk Yury Lebedev — mimiti dipikawanoh di momen di Rusia kasus bangkrut jalma alam anu teu pangusaha individual, nu geus diasupkeun hiji bangkrut prosedur. Siberian court of arbitrase Krasnoyarsk wewengkon dina jumaah diyakinkeun pernyataan Bank tabungan dina bangkrut of a nyicingan kota Achinsk Yury Lebedev jeung asup ngalawan debtor dina prosedur restructuring hutang, talatah dina website tina arbitrase. Ieu téh mimiti dipikawanoh ayeuna di Rusia kasus bangkrut jalma alam anu teu pangusaha individual, nu geus diasupkeun hiji bangkrut prosedur. Lebedevs hutang ka Sberbank dina jumlah leuwih ti juta rubles kaasup ku pangadilan dina register