Perumahan pikeun Nyewa di Rusia Bisnis atawa Karaharjaan Umum Perumahan

Nyewa perumahan di Rusia nyaéta hiji layanan anu aya di paménta, sanajan teu disukai ku Rusia Di Swedia inohong nu komo leuwih handap Kiwari nyewa nawarkeun di Rusia utamana dijieun ku individu boga sipat. Purchasing kadua atawa katilu datar nyaéta hiji investasi nguntungkeun (panyalindungan ngalawan ibukota inflasi, ngabogaan kauntungan stabil ti renting jeung nyadiakeun barudak jeung perumahan). Sedengkeun pikeun anggapan»a kontrakan imah», di mana sadaya apartemen nu dibikeun pikeun nyewa, sedengkeun nu boga narima kauntungan, eta bisa papanggih ngan dina tanda papan arsitektur monumen jeung dina literatur klasik. Samemeh revolusi kontrakan imah belonged ka individu jeung anu diwariskeun, mastikeun tingkat