Rusia Drivers Lisensi Ujian vs American Drivers Lisensi Ujian — Planet Rusia

Meureun lalampahan hirup anjeun nyandak kenca turn, jeung ayeuna anjeun keur googling»kumaha pikeun meunangkeun drivers lisensi di Rusia». Tapi happily, dina kalolobaan kasus (lamun anjeun aya di dieu»samentara», i.e. dina hiji visa), anjeun wont kudu meunangkeun rusia drivers lisensi, ngan meunang hiji notarized panarjamahan anjeun asing lisénsi bakal cukup. Nu warta gede, sabab, lamun anjeun aya kawas kuring jeung nu ayeuna hirup di hiji karésidénan diturutan, anjeun kudu meunangkeun rusia drivers lisensi. Dina hal mah, kuring geus hirup dina visa di Rusia pikeun sapuluh taun, jeung geus kituna ngan saukur geus ngagunakeun my American drivers lisensi. Tapi pikeun ménta rusia