Rusia Jeung International Hukum Kulawarga

Urang nyadiakeun ladenan salaku kulawarga pengacara cerai jeung pangacara Nya eta mungkin nu kasus berpotensi kadéngé ku pangadilan di sagala rupa jurisdictions Bakal aya pro jeung kontra ka jalma pilihan, nu kudu dibahas jeung pengacara anjeun. NAHA ATUH kuring geus practicing salaku rusia kulawarga pengacara, jaksa ageng jeung barrister, leuwih ti opat belas taun, specializing di hukum kulawarga internasional urusan. Pikeun sababaraha taun kuring geus anggota IAML, di sakuliah dunya association of practicing kulawarga ahli hukum anu dipikawanoh ku peers maranéhanana salaku paling ngalaman jeung ahli hukum kulawarga spesialis di nagara masing-masing. Kuring boga kualifikasi luhur di rusia jeung Australia