Rusia — kasimpulan Ieu tina diskriminasi umur hukum di Rusia

Constitution of Rusia prohibits diskriminasi dina grounds saperti sex, ras, kabangsaan, basa, asal, sipat status atawa posisi pakasaban, tempatna, sikep kana agama, pamadegan, (non) kaanggotaan dina asosiasi sosial jeung kaayaan séjén. Sanajan diskriminasi umur teu eksplisit dituduhkeun, urang ngira hal ieu tersirat ku»kaayaan séjén». Diskriminasi umur di pagawean anu kuduna mah dilarang ku nu rusia Buruh Kode. Umur nu tangtu basis variasi di pagawean kaayaan, watesan, karesep, jsb. anu ngadegkeun ku Buruh atawa Kode sejenna nu hukum féderal di view sahiji syarat pakasaban jeung gaw kaayaan. Di luhur aturan nutupan sakabéh individu digawé dina hiji kontrak pagawean. Timer padamelan individu