Rusia — Ngadaptar Nikah

Di paménta nu ngalamar, nu nolak jasa umum, kapala awak nu registrar teh wajib pikeun nginpokeun manéhna alesan pikeun panolakan dina tulisan dina wangun disatujuan ku Pamaréntah Féderasi rusia tanggal. Taun. Lamun hiji pihak ka nikah, teu bisa kaciri dina Pendaptaran Kantor pikeun filing hiji pernyataan joint, nu bakal jalma asup kana a nikah bisa ngaluarkeun pernyataan misah. Nandatanganan pernyataan ti jalma tanpa kasempetan ka mucunghul saméméh awak jasa umum, kudu notarized. Ku notarized signature hiji jalma, hiji sampurna pernyataan dina nikah, sarua certified kapala tempat ditahan atawa lapas lembaga kapala signature of kasangka atawa dituduh, ditahan atawa disabit jalma