Rusia pengacara anu papanggih jeung Donald Trump Jr. ieu teu dipikanyaho di AS Los Angeles Times

Saméméh minggu ieu, sababaraha urang di Rusia hayu sorangan Amérika Sarikat geus kadéngé tina Natalia Veselnitskaya, rusia pengacara di puseur kontroversial pasamoan taun ka tukang jeung Présidén Trumps putra Donald Trump Jr Tapi karya nya nyokot nya ka Amérika Sarikat jeung disimpen nya di tengah hiji sengketa antara US jeung rusia pamaréntah leuwih Magnitsky Act, hukum nu diliwatan ku Kongrés di ka blacklist Rusia disangka hak asasi manusa abuses. Manéhna capé manéhna ngumbara loba di na lila-shot ngawar pikeun Kongrés tapi nanya ka dirina: Sabaraha sering teu calon presiden datang pikeun ngahontal jauh tina Northern California. Jeung naha lulus nepi