Rusia pengacara muatan jeung dollar mln pajeg mulang maling — rusia Hukum Informasi Agénsi (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI)

MOSCOW, Maret tilu (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI) — Penyidik kpk geus boga muatan a St. Petersburg basis pangacara Aleksandr Shved jeung ngajalankeun hiji diayakeun kriminal perusahaan jeung konspirasi maok opat milyar rubles (dollar mln), juru carios resmi pikeun rusia Panitia Investigative Vladimir Markin ka pencét dina senén. Nurutkeun panalungtikan, anggota group dipingpin ku Shved geus embezzling duit ngaliwatan curang pajeg PPN mulih saprak. Nu fraudsters dipaké leuwih ti badan komérsial maranéhanana dikawasa ka launder duit. Kauntungan sakabéh ngalir nepi ka opat milyar rubles (juta dollar). Salian Shved, lima urang geus ditahan, kaasup taun heubeul dual US-rusia warga Mark Bronovsky, pernyataan nu