Russias Kajahatan Serius Rate Terus Turun di — Putin — rusia Hukum

Présidén Vladimir Putin nyarios yén Russias trend ragrag kajahatan serius ongkos jeung ningkat kajahatan clearance ongkos geus terus sapanjang. Pasamoan taunan harita ministrys kinerja leuwih taun katukang, kitu ogé anak tujuan nu bakal datang. Jumlah kadaptar utamana serius kejahatan murag ku. persén di dibandingkeun jeung taun saméméhna, nurutkeun Russias Jaksa Jenderal Kantor inohong. dina periode nu sarua. Urang komitmen ka mayungan inpo pribadi anjeun jeung urang geus diropéa Kawijakan Privasi urang sasuai jeung Umum Panyalindungan Data Régulasi (GDPR), EU anyar régulasi nu indit kana pangaruh dina Méi. Mangga nempoan Kawijakan Privasi urang. Ieu ngandung wincikan ngeunaan rupa data urang kumpulkeun,