Share struktur kapamilikan — AkzoNobel

A vast perpustakaan sumberdaya kaasup media release arsip, bisa diundeur gambar jeung inpo kontak. Dumasar kana hiji independent nu nyekel saham analisis, bagan ieu di katuhu nembongkeun geografis sumebarna AkzoNobel shareholders. Kira-kira dua companys ibukota babagi anu diayakeun ku investor swasta, loba saha nu nyicingan di Walanda. Kurang leuwih of companys ibukota babagi anu dilaksanakeun ku sustainable jeung tanggung jawab investor