Teratur Panghasilan Sertipikat — Tabungan Nasional



Ngajaga dina pintonan bulanan sarat general public, Panghasilan Teratur Sertipikat (RICs) jeung kematangan periode lima taun anu dibuka dina tanggal pébruari, taun. Sadaya Pakistani Kawarganagaraan ogé Kawarganagaraan Asing bisa meuli RICs keur tunggal sawawa, a minor atawa dua sawawa babarengan mana pangmayaran bisa narima boh ku boh babarengan (Joint-A) atawa nu mana wae nu salah sahiji nu panyekel (Joint-B). Sawawa oge bisa meuli RIC atas nama a single minor, dua minors babarengan atawa salaku joint jeung minor. Lembaga ogé bisa investasi maranéhanana Pagawé nu patali jeung dana saperti mancén, gratuity, superannuation, contributory dana provident jeung trusty dana jsb. RIC bisa dibeuli ti nu mana wae nu Tabungan nasional Centre (NSC), Pakistan Kantor Pos (PPO) atawa idin cabang Dijadwalkeun Bank jeung State Bank of Pakistan (SBP) ku dieusikan di SC- (bentuk Aplikasi), sadia free of cost ti sakabeh nu di luhur ngaluarkeun kantor. RIC bisa dibeuli ku depositing tunai di Ngaluarkeun Kantor atawa ku presenting hiji mariksa ngiringan mayar-order. Bijil bakal dikaluarkeun langsung ngalawan mayar duit tunai. Sanajan kitu, dina kasus deposit ngaliwatan cek ngiringan mayar-order, Sertipikat bakal dikaluarkeun jeung pangaruh ti tanggal realisasi cek ngiringan mayar-order sanggeus narima clearance saran. RIC bisa encashed di mana wae waktu jeung ongkos layanan bakal deducted di handap ongkos: RIC bisa encashed wae sanggeus issuance matuh ka deduksi of service biaya Upami enchased saméméh parantosan, tilu jeung opat taun ti tanggal isu: mangka dua, hiji, jeung.

Aya bakal no ongkos layanan sanggeus parantosan opat taun. Sertipikat dikaluarkeun dibeuli reinvested atawa sanggeus November, bakal jadi teu reinvested dina kematangan