Test Dna Rusia



Hey dulur. Kuring meunang andme kit pikeun ulang mah jeung ieu sabenerna cukup saraf pikeun manggihan hasil. Kuring reuwas jeung sababaraha informasi sedengkeun hal sejenna. Kuring sabenerna percaya nu ieu mah satengah rusia jeung satengah denmark, tapi saterusna kuring melong luluhur hasil tina analisis DNA. Anak geulis tiis kami teu promosi. Hey guys. Mah hasil ahirna. Lalajo video ieu pikeun manggihan dimana karuhun mah ti éta jeung anu kuring leungit kami. Hatur nuhun jadi loba for nonton. Pastikeun anjeun. Nu nguji mah teu ieu MyHeritage. Ieu metot pikeun nyaho informasi ieu. Pasti. Hal ieu alus pikeun nyaho informasi ieu kuring sorangan. Hayang nempo leuwih. Balik ka payun. Pangarang D. M. Miller ngabahas hasil test DNA pikeun rusia Yahudi jeung naon eta hartina, definisi Éropa Yahudi, Khazar tiori, jeung leuwih.

Ngagungkeun diversity di dunya urang nanya urang ti sakuliah dunya pikeun nyokot test DNA. Eta tétéla yén maranéhanana geus loba nu leuwih di umum jeung nu lianna. Urang geus cicing jeung ngumbara ka sakuliah dunya, tapi mana nu bener we ti, jero turun. Dinten nyaéta poé urang manggihan kaluar. Hatur nuhun ka andMe for sponsoring video ieu. I cant percaya ieu. Sabaraha fun ieu. Anjeun bakal kungsi ngalakukeun test kawas ieu. Kuring jadi saraf pikeun manggihan kaluar mah Katurunan DNA hasil — anak hiji hal kuring geus sok geus kabetot dina