Ucing mantuan rusia bailiffs manggihan nya hutang-burdened boga — Rusia Leuwih



Hiji lalaki licik ti Veliky Novgorod (km kalér-kuloneun Moscow), uneager mayar na duit sokongan saenggeusna pipisahan, ampir lolos bailiffs anu datang pikeun manéhna — tapi ieu»betrayed»ku sorangan ucing. Tapi, eta jigana saperti teu mirip nu miskin sato ieu nyoba beurit master-na kaluar Manéhna ngan goréng dina maén tiis, bailiffs dilongok debtor («warga K»)s apartemen pikeun ngingetkeun manéhna yén manéhna owes nya urut pamajikan kira-kira rebu rubles (dollar dua belas) dina anak ngarojong.

iwal ti ucing, anu»katarik bailiffs perhatian ku staring dina palatih fixedly, komo jeung reuwas»anjeun bisa dibayangkeun, anak gampang pikeun kasampak reuwas lamun anjeun master sprawling dina palatih desperately nyoba nyumputkeun.

Ucing tetep jempé — tapi bailiffs dipikaharti sagalana jeung dijieun K

nanjak kaluar ti dina sofa, teken nepi can sejen laporan dina nonpayment. Anak can écés naha manéhna bakal pamustunganana mayar na duit sokongan saenggeusna pipisahan hutang, tapi ucing tétéla jadi pasti leuwih patuh hukum ti master-na. Jeung mikir jalma dipaké pikeun lulucon,»anjing bisa mans sahabat, tapi ucing teu kungsi ngabejaan pulisi di mana anjeun nu nyumput anjeun nalungtik». Sabab bakal robah eta kaluar, ucing ogé sanggup collaborating jeung otoritas — albeit sugan inadvertently. Lamun make nu mana wae nu Rusia Beyonds eusi, sawaréh atawa dina full, sok nyadiakeun hiji aktif hyperlink ka material asli