Ukraina, ngalarang ti Rusia, robah ngaran jeung paspor tapi ka no avail



Inessa S Editor, Wartawan jeung Penerjemah di FRN

Upami anjeun hoyong karya nya, anjeun bisa ngarojong nya Patreon dieu

Warga Ukraina, anu ngalarang ti ngasupkeun Rusia, robah ngaranna jeung dijieun terus-terusan usaha meuntas wates di Crimea. Rencana-na ieu kaungkab ku pagawé Demarkasi Direktorat Federal Kaamanan Service in the Republic of Crimea, pencét service dilaporkeun.»Usaha pikeun nipu pagawé Demarkasi Department ieu teu suksés. Warga Ukraina dibéré béwara ditulis dina larangan-na asupna kana wewengkon Féderasi rusia, nu satutasna manéhna dikirim imah»Wates Hansip Service ceuk.

Kajadian éta lumangsung di hiji mobil papariksaan

Anjog di wates kontrol, taun heubeul nyicingan wewengkon Zaporozhye dibere ID-kartu ka wates hansip jeung ukraina warga (paspor biometric). Salila verifikasi dokumén eta jadi jelas yen manusa nu saméméhna geus dijieun usaha pikeun nuliskeun Féderasi rusia, tapi dina beda surname. Dina paguneman jeung paspor control perwira, the ukrania ngaku yén dina Maret, jeung nasional paspor hiji warga nagara Ukraina, manéhna nyoba pikeun meunangkeun ka Rusia ngaliwatan salah sahiji checkpoints di kuloneun nagara, tapi ieu teu diwenangkeun pikeun lumangsungna. Dina sambungan jeung palanggaran hijrah panerapan, manéhna dilarang ti ngasupkeun wewengkon rusia Federation nepi.»Sanggeus balik ka imah kahiji kalina, palaku, ngaliwatan korupsi schemes, dikaluarkeun dirina anyar ukraina dokumén (ID-kartu), ngarobah ngaran sorangan»pencét service terangna