World Cup Tatu — Rusia — Jero Tatu: Di Jero Tatu



TIM ANALISIS: Rusia ieu teu persis hiji tim bisa takwa ngasupkeun Piala Dunya najan keur nu boga imah bangsa. Maranéhanana geus teu meunang hiji kalapa cocog saprak oktober jeung teu kudu nu mana wae nu pamaén nu mawa pikagumbiraeun jeung flair ka pitch nu. Maranéhanana ogé asup kana pasanggiri jeung sababaraha masalah tatu, kaasup Alan Dzagoev, anu Luhur Résiko Tatu, jeung kiper Igor Akinfeev, anu Elevated. Dzagoev ngalaman kénca tatu hamstring di pertandingan kahiji pasanggiri ngalawan Saudia Arabia.

Maranehna teu meunang disimpen dina naon ieu arguably nu panggampangna group. Ayeuna nyanghareup a sarbini Spanyol pakuat, anak teuas pikeun nempo eta ngabogaan kasempetan di advancing