Ahli Hukum Consultations Rusia - Moscow Arbitrase Pangadilan



Lamun dimungkinkeun teu ngaleuwihan

Moscow Arbitrase Pangadilan examines dina kasus sipil jeung administratif proceedings hukum nu aya dina yurisdiksi anak, mayungan hak sah jeung kapentingan badan hukum jeung pangusaha individual, kitu ogé badan umum, individu tanpa status pangusaha individual, warga asing, jeung pihak séjén, dina kasus salaku disadiakeun ku hukumIeu ngandung harti yén lamun aya palanggaran ékonomi atawa lain hakna nu matuh ka arbitrase, warga asing aub dina kasus dina boh sisi kudu ngalebetkeun bukti maranéhanana status hukum ka court of arbitrase, salian dokumén séjénna. Klaim bisa jadi filed jeung Moscow Arbitrase Pangadilan di gedong pangadilan ti senén ka kemis ku nungguan dina antrian. Sajaba ti éta, hiji salinan ngaku ieu kudu dikirim, via surélék nu kadaptar jeung kiriman konfirmasi, ka pihak séjén aub dina sengketa. Bewara ieu atawa dokumén séjénna confirming nu terdakwa anu sadar nu keur ditangguhkeun sengketa kudu nyerah pikeun arbitrase babarengan jeung ngaku. Sajaba ti éta, hiji dokumén kudu disadiakeun confirming mayar tina pangadilan waragad, ditambah dokumén confirming kaayaan nu dipingpin nu ngagugat pikeun ngadaptar na grievances, salinan tina pausahaan sertipikat pendaftaran, jeung sababaraha dokumén séjénna. Jumlah pangadilan waragad lamun néangan bantuan ti Arbitrase Pangadilan bakal gumantung kana fokus of sengketa, tapi biaya rata nyaéta. Tapi, sipat-dumasar klaim nu matuh ka assessment, jeung jumlah fee bakal gumantung kana nilai nu ngaku. rubles, nu fee bakal sarua tina nilai nu ngaku, tapi teu kurang ti. rubles di pangadilan waragad bakal diperlukeun. Lamun ngaku geus ditarima ku pangadilan mah, sadaya individu aub dina sengketa boga hak pikeun nempoan bahan pertaining ka kasus nu bener. Jang ngalampahkeun ieu, paménta ditulis kudu dikirim ka pangadilan. Proceedings Legal dina arbitrase sengketa nu dilakukeun dina hiji adversarial sistem. Individu aub dina kasus geus sarua hak jeung tanggung jawab, ku kituna maranéhanana bisa nempoan bahan pertaining ka kasus, file objections, kiwari bukti, nyokot bagian dina panalungtikan nu bukti, nanyakeun séjén pamilon, jeung review filed petisi ku individu séjén.

Hiji putusan ti hiji arbitrase pangadilan nu teu acan mengikat jum atan bisa jadi banding ka hiji appellate pangadilan dina waktu hiji bulan sanggeus putusan nu ieu nepi ku sidang pangadilan yurisdiksi asli.

Tapi, teu anyar grievances bisa jadi filed.

Lamun nilai nu ngaku ngahontal dua juta rubles, leuwih ti

Lamun vonis geus jum 'atan mengikat, eta bisa jadi banding ka pangadilan of cassation no saterusna ti dua bulan sanggeus tanggal dina nu kaputusan sidang pangadilan yurisdiksi asli jadi mengikat jum' atan.

Pangadilan komérsial (prototipe modern arbitrase) aya komo dina pre-revolusioner Rusia.

Maranéhanana anu tanggung jawab examining kasus ngalibetkeun dagang jeung tagihan bursa, ogé sengketa ngeunaan komérsial bangkrut. Saperti pangadilan anu ngadegkeun di Odessa, Moscow, St. Petersburg, Taganrog, Feodosia, Kerch, Arkhangelsk, Chisinau, jeung Warsawa jeung dioperasikeun nepi ka taun. Langsung sanggeus revolusi dina taun komérsial sengketa antara usaha nagara jeung lembaga dina Rusia anu ngalarang jeung anu dimaksud ngumbar sacara administratip. Tapi, ku arbitrase komisi geus nyetel, dipingpin ku Agung Arbitrase Komisi di Déwan tanaga Gawé jeung Pertahanan. Ti taun nepi ka tipe ieu of sengketa anu nalungtik ku nagara arbitrase lembaga, nu éta dijieun ku sk Tengah Committee Eksekutif sarta Déwan Rahayat Commissars tina USSR. Mangsa éta, dua rupa arbitrase aya: hiji di tingkat propinsi jeung nu séjénna antara cabang of a single departemen. Kahiji kungsi universal yurisdiksi jeung nalungtik sengketa antara usaha jeung lembaga di sagala rupa tingkatan subordination dina hiji industri, sedengkeun nu kadua ditéang kaleresan di sengketa antara usaha jeung lembaga éta subordinate ka single departemen. Awal dina, Nagara Arbitrase tina USSR ieu di sirah sakabéh sistem state arbitrase jeung awak yudisial nu bangsa jeung républik anu subordinate.