ahli hukum Rusia online


G. A. S. KAWATES — Hukum Sipil Sengketa saméméh rusia Pangadilan


Ngagambarkeun klien di arbitrations diparéntah ku alam utama arbitrase puseur

Rusia — kasimpulan Ieu tina diskriminasi umur hukum di Rusia

Constitution of Rusia prohibits diskriminasi dina grounds saperti sex, ras, kabangsaan, basa, asal, sipat status atawa posisi pakasaban, tempatna, sikep kana agama, pamadegan, (non) kaanggotaan dina asosiasi sosial jeung kaayaan séjén. Sanajan diskriminasi umur teu eksplisit dituduhkeun, urang ngira hal ieu tersirat ku»kaayaan séjén». Diskriminasi umur di pagawean anu kuduna mah dilarang ku nu rusia Buruh Kode. Umur nu tangtu basis variasi di pagawean kaayaan, watesan, karesep, jsb. anu ngadegkeun ku Buruh atawa Kode sejenna nu hukum féderal di view sahiji syarat pakasaban jeung gaw kaayaan. Di luhur aturan nutupan sakabéh individu digawé dina hiji kontrak pagawean. Timer padamelan individu

Pengacara imigrasi Los Angeles, CA Rundingan FREE Imigrasi Jaksa — rusia spanyol Korean Nyebut — carana nundung Pengacara — Pikeun rusia Speaker

Rusia pengacara imigrasi Dmitry Panetta lahir jeung digedékeun di kota Kiev; Ukraina nawarkeun kahiji di jalma bébas konsultasi ka masarakat rusia di Los Angeles. Rusia pengacara imigrasi Dmitry Panetta bakal nyarita jeung anjeun langsung jeung di rusia tanpa rusia paralegal juru. Mun anjeun rusia rusia diomongkeun mahasiswa di Los Angeles jeung anjeun hayang ngajajah anjeun pilihan ngalamar suaka pulitik, ngarobah anjeun visa mahasiswa pikeun sababaraha séjén status atawa lalaki karésidénan permanén di Amérika Sarikat dumasar kana pagawean, ngarasa luncat ka nelepon jeung nyieun hiji pasini jeung urang Wilshire kantor langsung nyarita jeung Dmitry Paniotto, rusia diomongkeun imigrasi pangacara. Salaku salah

Jaksa initiate inspection of rusia utama operator tour — rusia Hukum Informasi Agénsi (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI)

MOSCOW, tanggal dua puluh (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI) — Jaksa geus ngagagas inspection tina salah sahiji nu panggedéna rusia operator tour Natalie Tur leuwih companys patuh hukum panyalindungan konsumen jeung pariwisata operasi, nu spokesperson tina Moscow jaksa kantor Lyudmila Nefedova geus ka RUSIA PANERAPAN AGÉNSI. Citatah hasil bakal dikadalikeun ku Moscows jaksa Vladimir Churikov, nurutkeun Nefedova. Dina awal juli, Natalie Wisata dilaporkeun pembatalan tina sagala wisata jeung gantung tina penjualan alatan masalah finansial. Saterusna, pausahaan dimimitian mayar compensations ka klien dibolaykeun wisata. Natalie Wisata, hiji operator tour di luar rusia pasar wisata, ieu diadegkeun dina April taun. Dina, companys jumlah bisnis

Hukum féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak

Sipat Immovable matuh ka nagara ngadaptar luyu jeung ieu Hukum Féderal aya plot taneuh, subsoil, detached waterworks jeung unit séjén ayana dina lahan jeung inseparably numbu ka eta saperti edifices, constructions, pamondokan jeung enggon, leuweung jeung perennial perkebunan, condominiums, usaha jeung sipat kompléx. Ieu Hukum Féderal diwangun ku genep Bab diwangun ku tilu puluh-tilu artikel. -) ngaluarkeun turun dibekelan umum. Bab dua (seni. -)establishes Menteri Sk No. ngeunaan validasi of the Federal Program Husus (FSC) tina perkembangan bertahap tina sistim nagara ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak. Menteri Sk No ngeunaan validasi Angger dina ngajaga Umum nagara ngadaptar sipat immovable

Rusia geus disederhanakeun prosedur ngumpulkeun kawarganagaraan pikeun Ukrainians — Rusia news ayeuna

State Duma diadopsi bil nu establishes prosedur saderhana pikeun meunangkeun kewarganegaraan jeung tinggal idin pikeun Ukrainians. Ogé ngidinan anjeun pikeun ngabolaykeun kaputusan dina mangrupakeun akusisi ti rusia kawarganagaraan disabit térorisme jeung extremism, jeung nawarkeun prosedur pikeun sumpah kawarganagaraan. Dina panerapan kiwari sababaraha syarat pikeun kawarganagaraan asing jeung stateless jalma wishing pikeun ménta rusia kawarganagaraan. Salah sahijina nyaeta kawajiban pikeun niténan Konstitusi jeung panerapan Féderasi rusia. Kaputusan dina akusisi ti kawarganagaraan Féderasi rusia nunut ka pembatalan lamun ngalamar geus dibere dokumén palsu atawa kalawan nyata data palsu, nu bakal dikonfirmasi di pangadilan. Bil establishes yén komunikasi informasi palsu bisa jadi nyiksa

Naha (bumi) laju cerai jadi luhur di Rusia. Hukum Rusia

) Bari undoubtedly Rusia geus unik sorangan masalah di nu lapisan, eta sakabeh kaayaan anu leuwih atawa kurang sarua jeung naon anu lumangsung di nagara maju.) Lamun urang kasampak di nagara nu beda dina loba di antarana urang bisa manggihan turunna tina pertikahan per rebu populasi, sedengkeun jumlah megat ngaronjat. Nyanggakeun mariksa manggihan ratio megat per rebu urang pertikahan per rebu jalma di nagara nu beda dina taun jeung * karaharjaan ékonomi. Anak murah hirup jeung jalma séjén, jadi kulawarga bisa ngarojong nu sarua kualitas hirup jeung kurang panghasilan. Saprak hirup ayeuna leuwih atawa kurang alus di loba nagara, aya

WEWENGKON DIVISION TINA FÉDERASI RUSIA rusia Federation ngandung subjék

Féderasi rusia ngandung mata pelajaran: dua puluh dua républik, salapan krais (wewengkon), opat puluh-genep oblasts (propinsi), tilu federal kota, hiji otonom oblast, opat otonom okrugs (otonom kacamatan). Wewengkon jeung kapasitas ékonomi nu mayoritas konstituén wewengkon rusia nu comparable jeung tangtu tengah-ukuran nagara Éropa. Féderasi rusia dibagi kana kota formasi ngagabungkeun state jeung lokal governance exercised ku nagara jeung lokal pamaréntah. Pamaréntah Féderal geus diwangun ku tilu cabang: législatif (otoritas pang luhur keur bicameral Majelis Federal Rusia diwangun State Duma (imah handap) jeung Federation Council (imah luhur), eksekutif, jeung yudikatif. subjék Féderal geus lokal regional législatif jeung eksekutif cabang otoritas. Gubernur

Collectivization — Reshaped rusia asal

Dina April, Spartacus ballet, choreographed ku great master rusia Yuri Frigorific, premiered dina Bolshoi Teater. Pikeun opat puluhan, geus watesan gawé pikeun teater, jeung portrayed kaunggulan jeung athleticism tina Bolshoi menari. Peter Carl Faberge ieu dunya-kawentar master kamasan jeung sirah Imah Faberge dina Kakaisaran Rusia di waning poé Kakaisaran rusia. Dina gugur taun, pamaréntah ngurangan roti harga meuli. Nu tani, anu obligated pikeun ngajual roti ka nagara, dijawab ku»roti jurus»: maranéhanana mutuskeun pikeun nungguan nepi ka spring ngajual gandum maranéhna, sabab dina spring harga anu tumuwuh. Ieu ditambahkeun ka masalah tina gagal panén jeung ngabalukarkeun troubles di supply loba industri

Leuwih Rusia milih mangpaat pangangguran pikeun digawé — Rusia Leuwih

Sanajan jumlah sadia vacancies di nagara ngaleuwihan jumlah pangangguran ku. times, loba jalma ngora di Rusia leuwih resep nyokot mangpaat tinimbang gawe. Utamana nu trend ieu lolobana ditempo dina depresi wewengkon mana mungkin pikeun subsist dina mangpaat pangangguran. Taun ieu, rusia akademi diwanohkeun entry anyar dina statistik pagawean laporan: horéam gawé. Loba lulusan, sanggeus narima sertipikat atikan leuwih luhur, teu komo coba badarat pakasaban, tapi geura-giru settle di imah, milih kahirupan pangangguran jeung nyieun no usaha pikeun manggihan lamun buruh pasar kaperluan eta. Hiji generasi kolot teu getol digawé boh. Saratov wewengkon nu nyicingan Svetlana Savelyev, ka Novae Investee nu

Benefit anak di Rusia — Rusia

Di Rusia, mangpaat saperti benefit anak jeung maternity kauntungan anu dibayar ku dunungan (atawa hiji lembaga atikan) jeung reimbursed ku Dana Asuransi Sosial. Éféktif, éta téh nagara nu bayaran mangpaat, tapi itungan nu dijieun dumasar kana informasi disadiakeun ku dunungan atawa lembaga atikan. Mangpaat sadia pikeun warga rusia, atawa jalma kawarganagaraan asing nu kadaptar salaku permanén atawa samentara nu nyicingan di Rusia, nu didaptarkeun di handap. Pasti ageung mangpaat bisa greatly rupa-rupa ti hiji wewengkon ka nu sejen, jadi inquiries kudu dilakukeun kana sabaraha bakal katarima. Kawarganagaraan asing hirup di nagara dina samentara status nu ngabogaan hak pikeun narima maternity

Informasi pikeun warga rusia jeung kawarganagaraan kadua atawa jeung katuhu tinggal permanén di luar nagara

Nurutkeun parobahan dina hukum rusia, rusia warga anu sakumaha dina agustus, tahan hiji luar nagri kawarganagaraan katuhu atawa tinggal permanén di nagara sejen, kudu ngabéjaan nu rusia otoritas ieu ku oktober. Aya teu kudu ngabéjaan nu FMS ngeunaan visa (karya, mahasiswa, investor, wirausaha, spousal, anak, jsb.) jeung ijin tinggal samentara dina asing nagara anu dikaluarkeun dumasar dina saperti visa. Warga rusia residing mancanagara permanén anu lega di luhur kawajiban. Permanén residing mancanagara hartina jalma anu geus de-kadaptar di Rusia jeung boga hiji nu sasuai mark di paspor maranéhanana, babarengan jeung hiji alamat miang lambar. Dina waktu nu sarua, lamun rusia

Aturan pikeun kenop panumpang, bagasi jeung leungeun bagasi

Aturan pikeun kenop panumpang, koper, cargoand leungeun bagasi ku rail transport nu digambarkeun ku tindakan hukum nu ngandung norma wajib keur sakabeh operator, nu boga infrastructures, senders, panarima, panumpang jeung individu séjén jeung badan hukum. Maranehna ngatur kaayaan ku transportasi kareta, darat jeung udara angkutan panumpang, koper jeung leungeun bagasi. Aturan pikeun kenop panumpang, kargo jeung bagasi pikeun kaperluan pribadi panumpang, lian ti bisnis, nu diatur ku Pamaréntah Féderasi rusia. Nu prosedur pikeun citakan dina kareta mail mobil jeung prosedur pikeun transportasi pos item diatur ku federal eksekutif awak. Dina waktu nu sarua, daya eksekutif tina kareta api angkutan koordinat

A Intelektual Nasional Pendaptaran nyetel di Rusia

CMS geus ngarojong loba klien urang dina ngembang gancang jeung nangtang ékonomi rusia saprak Keur kadaptar jeung Pendaptaran nu bisa ngabuktikeun ayana hak cipta atawa hak patali dina kasus tina sengketa Oge, e-monitoring solusi jeung e-bewara nu infringements hak cipta kudu ngurangan waragad deteksi pikeun rightholders. Ieu ngalanggar monitoring hartina kudu oge ngaktifkeun pausahaan internasional jeung dagang kadaptar nangtukeun situs web nu make idéntifikasi hartina illegally atawa ngajual tiruan atawa»grey»barang. Sanajan nu boga jeung administrator Pendaptaran nyaéta hiji organisasi komérsial, masarakat otoritas, kaasup Federal Service pikeun Intelektual (Rospatent), geus dirojong ide jeung tujuan nyiptakeun Pendaptaran jeung geus jadi mitra anak.

Rusia, Warisan Reformasi Hukum

Présidén Vladimir Putin ayeuna stressed pentingna nyoko ku Federal Majelis katilu bagian Code Sipil, nu nyertakeun hak warisan. Ieu téh hiji landmark dina ngadegna sipil panerapan jeung hiji lengkah penting dina pangaturan hubungan antara kaayaan, individu jeung ékonomi. Ieu téh hiji masalah ékonomi jeung sosial pentingna sabab di luhur sagala hal ngahartikeun warisan aturan jeung ngaluarkeun rupa-rupa birokrasi halangan, Putin nyarios. Aturan dina saméméhna Code Sipil anu henteu deui hade ka kali Maranéhanana disababkeun konflik antara baraya leuwih hak warisan jeung méré naékna resmi abuses. Hukum anyar, presiden terus, méré individu warga total kabebasan pikeun dispose of sipat jeung mutuskeun