ditahan administrasi - rusia ahli Hukum



ku hukum internasional jeung ieu di full conformity jeung pasal nu Jenéwa Convention relatif ka Panyalindungan Sipil Jalma di Waktu Perangdi jéntré, di hiji basa nu maranehna teu ngarti, alam jeung ngabalukarkeun muatan ngalawan eta, geus nyukupan waktu jeung fasilitas keur persiapan maranéhanana patahanan jeung komunikasi jeung pituah tina milih sorangan, jadi usaha di ayana maranéhanana, sarta pikeun membela sorangan di jalma atawa ngaliwatan bantuan hukum tina milih sorangan (seni, jeung). nu mindeng indit leungeun di leungeun jeung larangan dina detainees' hak pikeun miboga aksés ka pituah legal jeung jadi pinuh informed sahiji alesan pikeun ditahan. Bari noting nu State partéi sacara declaration dina pasal jeung hal ka derogations ti pasal, the Committee mangkaning.

nu hakim ieu mangka beunang sarua reureuh sanggeus dédéngéan ka raraga samentara ditahan atawa ngaleupaskeun nu detainee.

Dina artikel Administrasi Nyinggung Kode, palanggaran aturan of pangatur jeung ngayakeun rapat, aksi unjuk rasa, parades atawa demo mawa hiji admonition atawa denda sarua jeung gajih minimum atawa, dina luar biasa kasus, di mana, di panempoan kaayaan palanggaran, Dina pamadegan anak No, ayat, kitu ogé dina saméméhna kali (tempo pamadegan No. (Mesir), para, kaputusan No. Raya dianjurkeun yén Israel nyokot aksi saharita pikeun mastikeun yen sakabeh kasus nu reviewed ku pangadilan luyu jeung prosedur adil, jeung nu hak detainees, utamana ka katuhu pikeun hiji sidang adil jeung kulawarga visitation, nu upheld. bisa dihartikeun salaku ditewak jeung ditahan individu ku otoritas State luar hukum pidana konteks, contona pikeun alesan. Nu masif datangna parahu urang Malta penah tangtangan parna pikeun Maltese otoritas saprak imigran gelap, jeung iwal rawan jalma, geus jadi housed dina ditutup puseur nepi ka hiji kaputusan nu dicokot dina hubungan, bentuk hukuman administrasi entailing samentara wangenan kabebasan pribadi ieu téh dilarapkeun utamana pikeun individu anu boga administrasi ngalanggar ieu dihukum ku hukuman panjara ngan dina kasus pasal. pakait Kode, dina sebaran. kasadaran masarakat jeung ngingetkeun policymakers nu undocumented migran nu teu penjahat maranéhanana ogé kudu nyingkahan terminologi labelling eta salaku"haram"atawa"teratur"migran.