Federal Cacad Pengacara Waragad - Harris Federal Sungut Hukum



Mimiti anjeun konsultasi jeung urang sok bébas

Harris Federal Sungut Hukum pokus meunangkeun mangpaat pikeun luka pagawe féderalUrang make ieu bubuka rapat pikeun diajar ngeunaan poténsial anjeun ngaku - kaasup hak hukum anjeun, nu dipiharep likelihood sukses, jeung estimasi waktu aub dina resolving ngaku anjeun.

Urang nyokot kasus nu urang percaya geus kasempetan munasabah sukses dina raraga pikeun menerkeun urang waktu jeung usaha dina nulungan klien ngahontal cita maranéhanana.

Urang hayang jadi yakin yen urang bisa ménta hasil anu alus pikeun boh klien jeung sungut urang.

Waragad pikeun services urang rupa-rupa ti kasus kasus nu gumantung kana jenis jeung pajeulitna masalah. Sanajan unggal kasus téh béda, requests pikeun tipe tangtu jasa umum. Nu waragad anjeun bisa ngaharepkeun nu dipedar dina leuwih jéntré di handap. Urang geus spent leuwih ti dasawarsa ngawangun reputasi jeung hiji lagu catetan dibuktikeun minangka dipercaya sumberdaya pikeun mamatahan jeung mantuan pagawé féderal jeung maranéhanana federal cacad pangsiun klaim Federal pagawe anu teu bisa pinuh ngalakukeun pakasaban maranéhanana tugas alatan kaayaan médis nu berpotensi nu layak pikeun hiji awal médis separation kauntungan katelah federal cacad pangsiun.

Sabab karya urang bisa ngaluyukeun jumlah duit anjeun bakal ngabogaan hak pikeun sakali ngaku anjeun aman nu geus disatujuan, urang teu mikir nu fee urang kudu kontingen dina sabaraha duit anjeun earn ayeuna, atawa bakal narima di pangsiun.

Urang mikir éta adil pikeun anjeun jang nyaho nepi hareup kumaha urang ngeusi batre fee urang. Anjeun bisa milih pikeun mayar us di installments bulanan, tanpa biaya interest. Upami anjeun hoyong pikeun mayar full fee nepi hareup, urang bakal mere anjeun off, nyieun total cost $. Pangalaman urang jeung leuwih. klaim disatujuan méré urang kapercayaan ka ngalegaan ka anjeun duit deui jangji. Naon anu maksudna? Lamun urang kantor megatkeun pikeun narima kasus anjeun pikeun federal cacad pangsiun, jeung urang teu suksés di unggul kasus anjeun, urang bakal ngabalikeun duit sakabéh urang ngagambarkeun fee. Enya, anjeun ngadéngé katuhu! Urang geus siap pikeun nyadiakeun kiyeu luhur ngagambarkeun jeung customer service, tanpa putting anjeun dina hiji komo leuwih mencét kaayaan finansial. Naha ngabalikeun duit duit anjeun? Urang hayang anjeun pikeun nyewa urang sabab sanggeus evaluating sadaya pilihan anjeun, nu kaputusan teu kudu datang ka handap pikeun naon nu bisa mampuh, tapi anu bade mere anjeun kasempetan pangalusna for keur ayaan. Tangtu urang merlukeun anjeun gawé babarengan jeung kasempetan pikeun daya tarik nu mana wae nu denials anjeun ngaku sapanjang jalan.

Lamun anjeun ngaku geus kungsi nampik, teu sabar, masih aya deadlines dina avenues banding, anjeun masih kudu nelepon urang, urang meureun bisa mantuan.

Kudu ka saha deui? Urang bakal ngahormatan pikeun méakkeun sababaraha waktu jeung anjeun dina hiji rundingan bébas pikeun nempo lamun urang mikir urang bisa mantuan anjeun jeung ngaku anjeun jeung urang bakal bagja pikeun balik kana jéntré ngeunaan tangtu fakta kasus anjeun. Pagawé féderal anu geus tatu dina pakasaban anu dijudulan ka leungit gajih, expenses médis, jeung berpotensi a"jadwal award"(ie hiji mayar kanggo hiji tatu nu ngabalukarkeun leungitna permanén sababaraha fungsi tina awak).

Urang fokus prakték urang dina ngabantu federal pagawe ménta jadwal award.

Jadwal award dibangkitkeun"anyar"duit klien, jeung ngajadikeun eta gampang pikeun manéhna atawa nya keur mayar jasa urang. We ilaharna muatan dina hiji"waktu tagihan"dasar pikeun digawé di hiji perkara ngalibetkeun hiji jadwal award. Nu fee pamustunganana bakal gumantung kana pajeulitna hal, sabaraha waktu urang méakkeun dina urusan, jeung sabaraha karya bisa responsibly delegated ka kurang mahal, tanaga mumpuni.

Urang ngajaga hal basajan: Urang fee $

Di bébas rundingan mimiti, urang bisa nangtukeun nu ngaku bisa jadi teu cocog pikeun jadwal pangajén, atawa yén isu di stake nyaéta pamaréntah sacara panolakan nu tatu di tanya ieu karya patali. Klien bisa kalayan gampang kudu idin ti prosedur médis. Ieu rupa isu nu ilaharna kurang waktu intensif ti jadwal award kasus, jeung urang waragad biasana bakal jadi kurang salaku hasil hiji. Jeung faktor ieu dina pikiran, urang teu bisa definitively state naon urang waragad bakal jadi dina kasus nepi ka urang geus miboga hiji kasempetan pikeun ngabahas eta di panjang jeung anjeun jeung evaluate kaayaan anjeun. Hukum ngajaga pagawé ti diskriminasi di pakasaban alatan ras, gender, agama, asal nasional, fisik atawa mental cacad, umur, jeung atawa pamalesan kanyeri (kalang). Anjeun bisa jadi teu dijudulan pikeun ménta recovery finansial pikeun individu atawa dumasar-kelas diskriminasi. Urang ngadamel proyek bias kasus dina hiji waktu tagihan dasar. Kaamanan sosial Cacad (SSD) téh béda ti federal cacad pangsiun. Hiji SSD ngaku dumasar kana ngadegkeun hiji henteu mampuh pikeun digawe for urangna sataun alatan debilitating fisik atawa mental kaayaan.

A pagawe féderal bisa jadi layak pikeun SSD jeung federal cacad mangpaat pangsiun.

Hukum féderal sarikat nu SSD attorneys' waragad bisa jadi leuwih ti nu lesser persén tina mangpaat mayar, atawa $.

Contona, lamun SSD mangpaat total $, attorneys' waragad bakal $, (persén ti $).

A pagawe féderal luka dina pakasaban alatan lepat batur lian ti hiji co-worker bisa jadi dijudulan ka ganti pikeun maranéhanana nyeri jeung sangsara nu balukarna ti tatu (salian leungit gajih jeung reimbursement of tagihan médis). Contona, liability pihak katilu nu bisa timbul lamun proyek anjeun merlukeun anjeun pikeun ngajalankeun off-loka jeung anjeun nu luka di kandaraan motor kacilakaan disababkeun ku batur nu sejenna ti hiji co-worker. Conto sejen nyaeta lamun anjeun pakasaban merlukeun anjeun pikeun off-loka jeung anjeun dieunakeun jeung ragrag bari gawe alatan unsafe kaayaan disababkeun ku batur nu sejenna.

Urang ngadamel liability pihak katilu nu ilahar dina kontingen fee dasar, hartina urang teu meunang dibayar nepi ka anjeun ménta ganti pikeun anjeun tatu, boh ngaliwatan hiji pakampungan atawa judgment pangadilan.

Urang kontingen fee ilaharna hiji-katilu recovery, nu ilahar kontingen fee susunan pikeun kasus tatu pribadi. PANGADILAN WARAGAD JEUNG KASUS EXPENSES BAKAL JADI TANGGUNG JAWAB KLIEN. Urang mantuan veterans militer anu pikaresepeun panolakan of mangpaat. Urang fee ilaharna hiji-katilu mangpaat anu dipaparinkeun ka klien. Ku hukum, attorneys' waragad pikeun meunangkeun VA mangpaat cacad nu mayar ngan lamun samaun ngéléhkeun banding jeung dileler mangpaat. Ieu waragad biasana bakal dibayar langsung kaluar samaun sacara lump jumlah pembayaran ti VA. Saméméh anjeun ngobrol jeung Harris Federal Sungut Hukum, mariksa kaluar réspon positif ti sababaraha urang loba wareg urut klien ngeunaan waragad urang jeung jasa:"kuring teu bisa jadi happier jeung gawé teuas anjeun, kajujuran, jeung profesionalisme. Pisan ieu mah impressed jeung integritas - utamana lamun datang ka waragad, nu réngsé nepi keur loba kurang ti I ekspektasi. Kuring nyarankeun anjeun ladenan nu mana wae nu tatu pagawe féderal néangan agrésif jeung jujur ngagambarkeun. Hatur nuhun ti handap jantung mah. Allah ngaberkahan anjeunkuring ngan hayang hatur nuhun pikeun layanan gede.

Sanggeus minggu nalungtik jeung ngahubungan (atawa nyoba ka kontak) attorneys sacara lokal kuring switched leuwih ka search nasional.

Paling ahli hukum miboga sikep anu meunang jaminan sosial cacad ieu hiji angin ngahiliwir dibandingkeun cacad pangsiun. A total opat ahli hukum séjén kokotéténgan leuwih mah panolakan pikeun cacad pangsiun jeung tilu ngahubungi kuring wanting ganda atawa rangkep tilu naon anjeun muatankuring ngan narima mah idin pikeun OPM cacad. Kuring hired Harris Federal Sungut Hukum pikeun mantuan kuring. Hibah Ostrander ieu mah kasus panasehat. Sedengkeun anjeun bisa jadi teu kudu hiji pangacara kuring manggihan eta oge patut harga. Hibah pisan, pohara alus. Mantuan dina unggal panggung, kuring bakal nyarankeun manéhna kacida".