Hidayah: Rusia - Daptar ahli Hukum - Westminster Rusia Forum



Di handap ieu daptar inggris diomongkeun ahli hukum geus disusun pikeun genah of British Kawarganagaraan anu menta nasehat legal Slava Jefremov nyaéta hiji pengusaha, marketing ahli communications jeung flair pikeun téknologiManéhna nulungan WRF tumuwuh digital ku nulis kolom babagi pangalaman-na jeung promosi dialog antara usaha operasi di INGGRIS jeung Rusia. Siaran pers: Sekretaris Luar nagri pernyataan dina sangsi internasional di response ka agrési rusia di Laut Hideung - Gantina ngarujuk us di éter salaku sababaraha nefarious tipe awak, ulah ngarasa luncat nanya patalékan yén anjeun bisa jadi kudu! Anjeun bakal manggihan kanyataanana dina kanyataan kumpulan patali warga jeung hiji suku di dagang budaya jsb jeung Rusia. Seuneu jauh! ? Urang teu kudu nu mana wae nu MP salaku anggota - sababaraha pisan occassionally nyarita di urang kajadian - dina kanyataan we dieureunkeun inviting alot eta taun ka tukang, maranéhanana geus saeutik pisan metot pikeun nyebutkeun pikeun urang anu leuwih lega anggota diwangun bisnis, budaya jeung sajabana. sajarah Ieu of Crimea anu maca penting pikeun sakabeh jalma anu geus perplexed ku naon perenahna balik Rusia sacara anyar mulang ka Laut Hideung peninsula. Gantina ngarujuk us di éter salaku sababaraha nefarious tipe awak, ulah ngarasa luncat nanya wae patarosan yén anjeun bisa jadi kudu! Anjeun bakal manggihan kanyataanana dina kanyataan kumpulan patali warga jeung hiji suku di dagang budaya jsb jeung Rusia. Seuneu jauh! ? Urang teu kudu nu mana wae nu MP salaku anggota - sababaraha pisan occassionally nyarita di urang kajadian - dina kanyataan we dieureunkeun inviting alot eta taun ka tukang, maranéhanana geus saeutik pisan metot pikeun nyebutkeun pikeun urang anu leuwih lega anggota diwangun bisnis, budaya jeung sajabana.