hooliganism di rusia jeung conto kalimat



Nu detainee mimitina nyanghareupan fines pikeun nyiksa of state simbul, tapi kalakuan ieu reclassified salaku"bintara hooliganism"Manéhna fined rubles jeung dileupaskeunNu saimbang penting tina kasus ngalibetkeun maling, hooliganism jeung pamakéan ilegal tina narkotika jeung psikotropika zat ku juveniles ayeuna ragrag dina kompetensi tina magistrates. Anti-pasis Alexei Olesinov ieu disabit ku Moscow pangadilan 'group hooliganism' (keur minor a kajadian luar klub peuting) sanggeus sidang na pembela denounced salaku farce a kaadilan. Di misah percobaan dina April boh anu kapanggih kaliru of bintara hooliganism, tapi hakim teu maksa denda atawa ditahan sabab nyinggung anu 'kalindih'. Saterusna, aya hiji proyék panalungtikan dina hooliganism jeung tujuan tina analisa nu sosio-struktur demografi tina hooligan milieu(x) ogé biographical backgrounds, ciri jeung motivasi telenges hooligans dina raraga ngamekarkeun ngadeukeutan pikeun hiji awal jeung sustainable pencegahan strategi. Dina Maret Qenimet Zahid, editor-in-chief of the oposisi koran Azadlıq (Kabebasan), dihukum opat taun' hukuman panjara dina biaya tina hooliganism jeung narajang. Dina sababaraha kasus, proceedings kriminal geus ngagagas dina dasar séjén Articled Pidana Hukum, saperti inflicting cahya ragana tatu, hooliganism, nyinggung ngalawan jalma harkat jeung kahormatan bangsa. devastation, rascality, mischief, jahat mischief, mischievousness, mischief-pembuatan, roguery, devilment, deviltry, roguishness, vandalisme, shenanigan, devilry, karuksakan.