Kumaha pikeun Nulis Surat Aduan



AT T nyaéta badag, pausahaan nguntungkeun

Pribadi, kuring teu bisa nangtung AT T, anjeun bakal maca saterusna dina conto suratKuring jadi frustasi sanggeus diajak ngobrol jadi loba jelema dina telepon, kuring ahirna dikirim surat lempeng ka CEO. Dina ahir, sekretaris-na disebut kuring jeung informed kuring nu maranéhanana nyandak mah surat ka jantung sarta bakal dipake dina strategi leuwih alus ngalatih pagawé. Maranéhanana ogé waived sakabéh waragad ahir jeung comped mah akun pikeun hiji bulan. Di handap ieu aya léngkah kuring nyandak pikeun mastikeun mah sora jeung pamadegan anu kadéngé.

Kumaha bisa urang ngaharepkeun ngarobah lamun urang teu make eta akuntabel? Anjeun meureun hoyong fax hurup jadi anjeun bisa boga konfirmasi jeung tanggal jeung waktu cap dina eta.

Pastikeun anjeun antarana a hurup panutup.

Keur informasi ngeunaan cara nulis fax nutupan lambaran nempo mah Hub, Kumaha carana Sangkan Hiji Fax Nutupan Kaca.

Perhatian: Randall Stephenson, CEODear Randall Stephenson, Pikeun ngamimitian, jeung kulawarga mah kuring geus satia Verizon konsumén pikeun taun. Kuring mimiti diwanohkeun ka AT T sacara incompetence ngaliwatan sakabéh turun télépon antara salaki jeung I. kuring pindah ka indit ka sakola di LA jeung Verizon bisa henteu deui nutupan wewengkon mah jeung kuring kapaksa asup nepi ka AT T. Dina September, I ngomong jeung Deana di Bakersfield kantor. Manéhna diatur kuring nepi dina otomatis ditarikna boh Indit-Telepon jeung Kecepatan Luhur Aksés Internet alatan AT amp; T teu bisa approve kuring keur teratur akun otomatis tanpa ditarikna. Ieu mah tuluy ka nu ieu mah GEUS ENROLLED di pangmayaran otomatis tina $ unggal tilu puluh poé. Kuring ogé ka nu telepon mah bakal sumping di sababaraha minggu.

Sanggeus kabéh, urang konsumén nu tetep AT T dina bisnis

Sanggeus loba telepon ka AT T kantor (sababaraha nu dibikeun kuring dipegatkeun nomer atawa ngagantung nepi dina kuring), UP, sarta kira-kira sapuluh pagawé anjeun, kuring ahirna bisa nyarita ka jalma anu terang naon anu maranéhanana ngalakonan. Stella ieu éndah. Tapi sakali kuring narima telepon mah ieu henteu deui diaktipkeun. Jadi kuring kungsi nelepon, sakali deui, jeung geus mah jumlah robah TILU kali saméméh mah service bisa dimimitian. Nu seluruh tapi ieu ngan awal tina masalah mah. Dina mimiti mah nelepon dina September kuring ieu informed nu otomatis pangmayaran $ (unggal bulan dimimitian dina oktober) anu nyetel jeung nu $ pikeun alat nu bakal jadi makéna langsung jeung eta bakal shipped dina - poé. Anjog dina waktu jeung duit nu dibawa. Kuring narima tagihan tina $.

alatan ku November.

Pamikiran ieu aneh nu ieu mah narima bil a, I anu disebut dina. Sakali deui, kuring nelepon ieu dibikeun ka dipegatkeun jumlah. Kuring teu boga waktu pikeun nelepon deui. Kuring disebut deui dina November, sanggeus disconnection bewara dikirim. Kuring ngécéskeun yén ieu mah dina gambaran nu ieu mah enrolled dina otomatis pangmayaran jeung pagawe informed kuring nu ieu mah henteu. Manéhna diatur kuring nepi di pangmayaran otomatis jeung waived nu waragad ahir.

Kuring tuluy narima surat nyarios yén kuring owed $ atawa layanan mah bakal dibatalkeun dina désémber, ! ! ! Kuring disebut dina désémber, jeung ngomong ka batur.

Manehna ngomong pamayaran otomatis bakal teu kaluar nepi ka désémber, jeung nu mah service bakal dipegatkeun nepi ka mangka. Kuring ngécéskeun yén kuring ngarasa hal ieu nu AT T sacara lepat jeung atuh nu diharepkeun eta ka ngalereskeun eta. Manehna ngomong aya euweuh manéhna bisa ngalakukeun. I ngomong jeung nya pengawas anu henteu méré ngaran nya lamun ngawalon telepon jeung ieu incredibly kurang ajar ka kuring.

Manéhna teu nawarkeun nu mana wae nu solusi jeung teu bakal bisa dipaké jeung kuring dina level nu mana wae nu.

Kuring teu mayar mah geus liwat kasaimbangan sabab kami daék mayar ladenan nu kuring narima. Kami requesting nu kami reimbursed atawa nu mana wae nu ahir atawa disconnection waragad bisa waived ti akun mah leuwih tilu bulan katukang. Kami ogé requesting nu karyawan anjeun jadi leuwih alus dilatih di hormat jeung kualitas costumer service. Teu ngan teu layanan palanggan digolongkeun dina tara, tapi service sorangan goréng ogé. Kuring asup terus turun, mah suratsora teu hasil, jeung my télépon nu pegat jeung dieusi jeung statis. Internet service nyaéta slow, disruptive, jeung kotak mindeng malfunctions, nyokot leuwih ti satengah jam pikeun recalibrate. Kuring teu nyarankeun AT T ka mana wae mah babaturan, anggota kulawarga, atawa konsumén alatan ieu. Hatur nuhun pikeun waktos anjeun. Ibu Britney Kay Sinclair artikel Ieu akurat jeung bener pikeun anu pangalusna tina panulis sacara pangaweruh. Eusi nyaéta pikeun informational atawa tujuan hiburan wungkul tur teu diganti pikeun pribadi pituah, atawa nasehat professional dina bisnis, financial, hukum, atawa téhnis urusan.