Kumaha pikeun Nyiapkeun Pernyataan Patahanan - Pengacara - Hukum Society of Ontario



Ngalaksanakeun hukum ngaran maluruh salaku perlu

Salinan nu mana wae nu dokumén nu sasuai dina klien sacara diilikan jeung kontrol, kaasup kontrak, susuratan, waivers, kuitansi, invoices, jeung nu mana wae nu dokumén séjénna Lumaku Prakték Arah jeung Kawijakan (Tempo link ka Punjul Court of Kaadilan Prakték Arah sarta Kawijakan dina sumber Daya bagian ieu Kumaha-Ka Ringkes)

Mana terdakwa dilayanan di Ontario, terdakwa kudu nganteurkeun hiji pernyataan patahanan dina poé keur dilayanan jeung pernyataan ngaku (r.(a)).

Terdakwa geus tambahan nepi ka poé pikeun nganteurkeun hiji pernyataan patahanan mana terdakwa geus dilayanan di luar Ontario, Amérika Kalér atawa nguap (rr.(b)-(c)). Mertimbangkeun delivering bewara hajat pikeun membela (Bentuk B), nu bakal manjangkeun deadline pikeun porsi hiji pernyataan patahanan ku poé disadiakeun bewara hajat pikeun ngabéla ieu dikirimkeun dina waktu prescribed pikeun kiriman nu pernyataan patahanan (r.). Ngabahas sangkaan dikandung dina pernyataan ngaku jeung klien. Ménta klien sacara vérsi kajadian, kaasup nu sasuai kaping, lokasi, pihak jeung dokumén séjénna.

Nyokot nu detil rupa-catetan.

Review jeung nyieun salinan nu mana wae nu sasuai dokumén (paper ogé éléktronik dokumén) dina klien sacara diilikan jeung kontrol, kaasup kontrak, anu ditulis susuratan, surelek, waivers, kuitansi, invoices jeung dokumén séjénna. Mamatahan klien klien sacara kawajiban pikeun ngawétkeun sadaya dokumén nu sasuai dina klien sacara daya, diilikan atawa kadali, kaasup dokumén éléktronik. Langsung di handap ieu pasamoan, nyiapkeun hiji memorandum ka file nyimpulkeun informasi dicandak ti klien noting, antara hal séjén, léngkah saterusna dicokot dina file. Nyiapkeun surat ka klien kaasup nu sasuai retainer basa jeung nyimpulkeun sawala dina klien wawancara. Nangtukeun léngkah saterusna dicokot, itemizing maranéhanana tugas pikeun jadi dicokot ku klien, jeung di antarana tanggal alatan.

Nyieun teori tina hal dumasar kana informasi dicandak ti klien.

Nangtukeun mungkin defenses sangkaan dikandung dina pernyataan ngaku. Review pernyataan ngaku jeung mertimbangkeun naha paménta pikeun particulars anu diperlukeun. Lamun kitu, nyiapkeun jeung ngalayanan paménta pikeun particulars. Lamun nu ngagugat(s) gagal(s) pikeun asupan particulars dina tujuh poe of service paménta pikeun particulars, anjeun bisa mawa hiji gerak pikeun particulars (r.). Lamun pernyataan ngaku nujul ka dokumén husus, mertimbangkeun naha dokumén ieu kudu ditangtukeun nurutkeun ka hiji menta ka mariksa dokumén (Bentuk C jeung urang sunda.).

Nangtukeun naha aya dasar pikeun hiji counterclaim ngalawan nu ngagugat nu mana wae nu jalma atawa teu acan pihak utama action (R.).

Ngalaksanakeun hukum panalungtikan salaku perlu pikeun ngajajah mungkin defenses jeung ngabalukarkeun aksi nu bisa jadi dipaké dina counterclaim, crossclaim jeung atawa pihak katilu ngaku. Nyiapkeun hukum panalungtikan memoranda jadi nu hukum panalungtikan nyaéta gampang sadia pikeun ngamutahirkeun jeung keur dipake saterusna dina acan.

Nangtukeun hukum ngaran pihak nu mana wae nu keur ditambahkeun ka acan ngaliwatan counterclaim.

Ménta alamat pribadi service dina pihak nu mana wae nu keur ditambahkeun salaku defendants ka counterclaim atawa pihak katilu ngaku, jeung nangtukeun lamun ieu defendants kudu dilayanan di luar Ontario, Amérika Kalér atawa nguap. Lamun ngaku geus dibawa dina R. nangtukeun, dina konsultasi jeung klien nu, naha nu mana wae nu bantahan bakal dibawa ka aksi acan dina r. (Tempo Lengkah di handap.) Mertimbangkeun naha klien anjeun bisa jadi diperlukeun pikeun mayar kaamanan pikeun waragad salaku hasil commencing angka nu counterclaim atawa pihak katilu ngaku (r.). Nyiapkeun umum pos (Bentuk A). Di antarana nu lumaku pangadilan ngaran jeung judul proceedings, netepkeun kaluar pinuh ngaran pihak jeung kapasitas nu maranéhanana geus dingaranan kawas pihak (rr. Pamakéan Bentuk A pikeun pernyataan patahanan. Lamun crossclaim atawa counterclaim keur digabungkeun jeung pernyataan patahanan, ngagunakeun Bentuk A, A atawa B. Lamun hiji pihak katilu ngaku keur commenced, ngagunakeun Bentuk A. Dina sésana consecutively nomer ayat, pakakas kaluar nu mana wae nu material fakta relied kana minangka dasar pikeun pertahanan, tapi teu bukti ku nu maranéhanana fakta nu bisa dibuktikeun, maké jelas, unambiguous basa (rr. Mana crossclaim atawa counterclaim keur digabungkeun jeung pernyataan patahanan, di antarana misah pos pikeun crossclaim atawa counterclaim sanggeus patahanan bagian tina pleading. Diatur kaluar konci sangkaan tina crossclaim atawa counterclaim di consecutively nomer ayat (rr. jeung, mungguh). Pertimbangkeun ngagunakeun lulugu jeung sub-lulugu, utamana dina deui dokumén. Daptar eusi bisa jadi hade di hiji pisan lila jeung kompléks pernyataan patahanan. Pamakéan tangtu watesan mana perlu. Mana an bantahan keur dijieun pikeun neruskeun dina R, kaasup pernyataan ieu pangaruh dina pernyataan patahanan (r.).

Ngaropéa hasil tina hukum ngaran maluruh dina klien file

Mana counterclaim keur kaasup ngalawan terdakwa anu teu acan pihak ka action jeung anu keur ngajabat di luar Ontario, nempo urang sunda. pikeun sarat pikeun layanan saperti tanpa ninggalkeun pangadilan. Boga klien review pernyataan patahanan pikeun kasalahan, omissions jeung akurat. Mastikeun yén sadaya bahan fakta geus kaasup. Nyieun nu mana wae nu perlu révisi, jeung geus lain pengacara, hiji mahasiswa-di-hukum, hukum tulis atawa anjeun asisten proofread pernyataan patahanan.

Istilah 'nganteurkeun' dina rujukan ka dokumén hartina service jeung filing hiji dokumén jeung bukti service (r.).

Ménta bukti service tina pernyataan patahanan pikeun payil dina bentuk hiji surat penting jeung sah ibadah (Bentuk B) (r.). File pernyataan patahanan jeung buktina of service di pangadilan nu neruskeun ieu commenced. Ngaropéa salinan pernyataan patahanan jeung bukti service dina file jeung nyadiakeun salinan sarua ka klien nya atawa nya payil jeung informasi. Lamun klien elects trial ku juri, nyiapkeun jeung ngawula ka hiji juri bewara (Bentuk A) saméméh deukeut pleadings (r.). A counterclaim ngalawan non-pihak(ies) atawa pihak katilu ngaku hiji 'asalna prosés' (Rule.) jeung kudu dikaluarkeun ku pangadilan luyu jeung R. jeung, mungguh.) Catetan yen hiji pihak katilu ngaku kudu dikaluarkeun dina poé kiriman hiji pernyataan patahanan, atawa di mana wae waktu saméméh terdakwa anu dicatet dina standar (whichever saméméhna), atawa dina poé kiriman reply dina utama action ku nu ngagugat nu, gagal nu ijab kabul nu ngagugat atawa ninggalkeun pangadilan anu diperlukeun (r.). Nyokot hiji minimum opat salinan counterclaim atawa pihak katilu ngaku ka Registrar sacara meja di kantor pangadilan mana acan ieu commenced. Ngalebetkeun lumaku fee dina bentuk tunai atawa bank draft atawa certified cek dijieun payable ka Menteri Keuangan. Mariksa jeung hukum tulis, prosés server, atawa gedong pangadilan staf rutin pikeun nangtukeun lamun counterclaim atawa pihak katilu ngaku geus dikaluarkeun. Registrar bakal titimangsa, tanda jeung ngégél counterclaim atawa pihak katilu ngaku jeung segel pangadilan. Ngaku bakal dibéré hiji pangadilan file jumlah nu kudu mucunghul dina sagala saterusna dokumén dina acan. Ngaropéa salinan nu pleading pikeun payil, salinan pikeun klien jeung hade jumlah salinan pikeun layanan dina nentang pihak(ies). A counterclaim ngalawan non-pihak(ies) atawa pihak katilu ngaku hiji 'asalna prosés' (r.) jeung kudu dilayanan pribadi atawa ku hiji alternatif ka pribadi service. pikeun métode of service.) Counterclaim ngalawan non-pihak(ies) atawa pihak katilu ngaku kudu dilayanan dina poé sanggeus keur dikaluarkeun. Sajaba ti éta, ngawula sadaya pleadings saméméhna dikirimkeun dina utama action atawa di mana wae counterclaim, crossclaim atawa katilu atawa saterusna ngaku pihak dina utama action. jeung.) (Toronto: Hukum Society of Aksara gede Kanada, Nuluykeun Atikan Hukum). Review ieu publikasi di hukum lokal anjeun library (tempo website. Nu website ngawengku fungsi search pikeun manggihan séjén nu sasuai artikel ti Masarakat Hukum Aksara gede Kanada sacara Nuluykeun program Pangwangunan Professional.