Liquidation tina firms order di St Petersburg



ieu terminasi kagiatan lembaga hukum

Ogé liquidation tina lembaga hukum dibagi kana ilangna ngeunaan transisi kana hak-hak jeung tugas ka pihak katilu jeung ka ilangna meringue transisi hak ka pihak katilu

Liquidation tina sungut bisa sukarela atawa wajib

Spesialis urang sungut hukum siap pikeun nawarkeun anjeun sababaraha pilihan liquidation tina sungut, gumantung kana kahayang, kasempetan jeung kaayaan pausahaan dina waktu nepikeun ka urang ahli hukum. Order of liquidation tina sungut anu diatur Sipil kode Féderasi rusia, nu hukum Féderal 'Ngeunaan nagara ngadaptar badan hukum jeung pangusaha individual', ku hukum Féderal 'Ngeunaan pausahaan liability kawates', hukum Féderal 'Ngeunaan pausahaan joint-stock' jeung Piagam Masarakat.