Notarised kuasa



Sipil Kode Féderasi rusia ngatur, asto ngaéksekusi ngadaptar tina rupa-rupa kakuatan pangacara (kaasup kumaha pikeun masalah umum kuasa). Dokumén ieu dimaksudkeun pikeun pangiriman ku hiji jalma ka nu kadua.

Hal ieu dipaké dina ngagambarkeun saméméh katilu (katilu) jalma. A notarized kuasa dicindekkeun urus bisa dibikeun ku poko langsung ka pihak katilu milu dina urus. Alatan kanyataan yén ditulis authorityis dianggap hiji-sided urus, pikeun lumangsungna cukup bakal poko.

Tapi, ayana wawakil anu teu perlu

Nu notarial kuasa nyadiakeun dina eusina nu wengkuan laku lampah nu wawakil diwenangkeun pikeun ngalakukeun. Tugas jeung hak jalma delegating otoritas timbul salaku hasil tina kagiatan dipigawé ku wakil-na atas nama-na. Pikeun wawakil dirina, konsékuansi legal teu datang. Notarial kuasa perlu forthe komisi nu tangtu jumlah transaksi keur nu hukum merlukeun wajib bentuk, notarized. Iwal kasus nu disadiakeun ku hukum. Dina kaayaan husus, hukum authorizes otorisasina teu ku notaris, tapi ku jalma sejen (resmi) otorisasi bunuh meta kitu. Sipil Kode ngahartikeun daptar dokumén nu boga status nu ditulis otoritas. Notarial kakawasaan pangacara, luyu withcan jadi ditarik ku klien iraha wae. Dina waktu nu sarua, a wawakil bisa iraha wae ingkar otoritas. Pembatalan tina notarial kakawasaan pangacara anu dilaksanakeun ku cara maké palaksanaan nu pakait jeung raraga. Jalma mindahkeun otoritas (atawa panerusna) wajib lapor dina palaksanaan ieu raraga pikeun wawakil jeung ka eta jalma (jalma) ka saha proxy digambarkeun kapentingan. Sagala tugas jeung hak anu geus arisen minangka hasil tina kagiatan otorisasi jalmi, saméméh manéhna jadi atawa teu kudu jadi sadar pembatalan, ngaropéa pikeun poko atawa ngaganti nya hukum gaya. Hiji iwal bisa jadi kasus di mana palaksanaan prosedur pikeun terminasi ditulis otoritas ieu atawa kudu geus dijieun dipikawanoh ka pihak katilu. Sanggeus terminasi notarial kakawasaan pangacara, wawakil atawa ngaganti nya kudu mulang dokumén. Istilah validitas ditulis otoritas ti daythe komisi teu kudu ngaleuwihan tilu taun. Lamun periode téh teu dieusian, dokumén tetep valid pikeun sataun. Kakawasaan pangacara anu sah, di mana tanggal anak kompilasi teu dituduhkeun. Lamun periode validitas teu dituliskeun dina ditulis otorisasina stipulating kinerja kagiatan di luar Rusia, validitas dokumén tetep nepi ka nu poko revokes eta. Wawakil anu dibikeun specificpowers, anu wajib ngalaksanakeun sagala lampah nu dituliskeun dina dokumén, pribadi. Eta permissible ka utusan otoritas pikeun jalma sejen, disadiakeun yén kakawasaan pangacara ngandung informasi ngeunaan hak substitusi, atawa dina panempoan kaayaan nu ngabalukarkeun wakil di kapentingan poko pikeun mindahkeun fungsi-na ka jalma nu lian. Lamun delegating otoritas, nu wakil merta informs poko ngeunaan ieu. Dina waktu nu sarua, kabéh inpo nu diperlukeun anu disadiakeun ngeunaan jalma anu narima otoritas. Hiji dokumén anyar dina transfer kudu merta jadi certified ku notaris. Periode validitas teu kudu ngaleuwihan periode nu diadegkeun pikeun saméméhna ditulis otoritas. Kakawasaan pangacara ieu terminated salaku hasil tina expirationterm, panolakan pikeun meta salaku hiji wakil, pembatalan, incapacity, maot atawa syahadat ka bolos jalma atawa wawakil, jeung sanggeus terminasi tina hukum aktivitas jalma anu wawakil atawa poko