Pangalusna ahli Hukum pikeun Imigrasi Hukum di Rusia - Best ahli Hukum



Hijrah sarat utamana nu disadiakeun ku Hukum Féderal 'Dina rusia kawarganagaraan"Hukum Féderal 'Dina Status Légal Warga Asing di rusia Federation"jeung Hukum Féderal"On Hijrah Pendaftaran Warga Asing jeung Stateless Jalma di rusia Federation"Hijrah sarat utamana nu disadiakeun ku Hukum Féderal 'Dina rusia kawarganagaraan"Hukum Féderal 'Dina Status Légal Warga Asing di rusia Federation"jeung Hukum Féderal"On Hijrah Pendaftaran Warga Asing jeung Stateless Jalma di Féderasi rusia"Rusia ahli hukum imigrasi stay up-to-date jeung ayeuna panerapan kamajuan jeung ngawas peculiarities jeung parobahan minor dina nu prosedur pikeun meunangkeun idin karya, tinggal idin, jeung kawarganagaraan isuRusia ahli hukum imigrasi bisa dipaké jeung pausahaan jeung individu dina raraga pikeun nyadiakeun professional bantuan hukum di ceuk kompléks wewengkon jeung netelakeun wincikan léngkah nuturkeun dina kasus kinerja gawe fungsi ku non-nyicingan anu disangka dina wewengkon rusia Federation atawa ngarobah tinggal jeung atawa kawarganagaraan pikeun Rusia ieu contemplated. Rusia ahli hukum imigrasi kudu nutupan penting-rupa perkara kaasup karya ijin, visa isu, pagawean jeung akomodasi isu non-warga di Rusia, tinggal jeung tinggal samentara idin pikeun individu asing, jsb. Pikeun tujuan ieu rusia ahli hukum imigrasi kudu raket liaise jeung Kapala department dina isu hijrah (ayeuna dibikeun ka administrasi rusia Kamentrian Interior), departemén lokal hijrah awak, otoritas pajeg di mana non-warga bakal kudu ngadaptar, akreditasi puseur pikeun ngalirkeun kompléks ujian dina pangaweruh prinsip dasar tina basa rusia, sajarah, jeung hukum, jeung lembaga médis. Mumpuni ahli hukum biasana ngawangun nepi hubungan jeung disebut tadi otoritas dina raraga pikeun nungkulan eta pikeun anu pangalusna kauntungan tina klien maranéhanana. Rusia ahli hukum imigrasi mibanda perlu kaahlian jeung kapercayaan pikeun nangtukeun prosedur nu tangtu asing nu individu kudu sasuai jeung gumantung kana kaperluan-na diusulkeun cicing dina wewengkon rusia Federation: - Resi samentara ijin tinggal babarengan jeung hijrah ngadaptar dina kasus individual hoyong salajengna boga kasempetan pikeun nerapkeun keur diturutan tinggal permanén jeung rusia kawarganagaraan. Resi visa karya jeung ijin karya for a non-nyicingan pagawe hiji pausahaan rusia: boh keur kacida mumpuni ahli (HQS) anu ngalaman prosedur saderhana sejen atawa ahli dijudulan ka panawaran keur diturutan dina kuota-exempted aturan alatan managerial posisi. Resi tunggal, ganda, atawa multi-entry bisnis visas (nepi ka taun validitas) pikeun asing ngalambangkeun hiji multinasional nyekel jeung anjog di Rusia keur sababaraha bulan pikeun nyadiakeun onsite latihan.

Non-patuh kana aturan imigrasi bisa dipicuna akibat dina bentuk administrasi liability, lolobana fines nepi ka, RUB (jeung mungkin administrasi gantung kagiatan) pikeun lembaga hukum jeung, RUB pikeun resmi pausahaan, kitu ogé nepi ka.

RUB pikeun hiji individu jeung mungkin administrasi expulsion ti wewengkon rusia Federation.