Pausahaan rusia ngagabung gaya pikeun nyieun hiji wakil bupati tarumanagara piagam maskapai



Dina manéhna dijual per cent of maskapai pikeun lessor

Rusia sacara bisnis unik jeung lingkungan pulitik geus dibikeun lahir ka can sejen aheng prospek - anyar bakal-jadi maskapai nu dikabarkan baris specialise di corporate domestic travel piagam penerbangan maké sizable wakil bupati (SSJ) jet regional armadaSababaraha luhur-propil rusia swasta jeung state-ngajalankeun pausahaan, nu diwangun tina SSJ produsén sacara indungna Amérika Pesawat Corporation (UAC), pesawat lessor state-ngajalankeun VEB-Leasing, Moscow tetep basa operator Vnukovo, nu swasta sadaya-wakil bupati armada operator Azimuth Airlines sarta swasta Nasional Reserve Corporation (NRC), geus sagala nu sapuk pikeun ngagabung gaya pikeun mawa ide ka kanyataanana.

Dikumpulkeun di rusia Forum Investasi di Sochi, mitra nandatanganan surat hajat dina pébruari pikeun nyiptakeun hiji perusahaan piagam maskapai ngagunakeun wakil bupati s.

Proyék nu gagasan poko tina Alexander Lebedev, nu boga NRC jeung koran British Independent, anu, di jaman baheula, geus signifikan pangalaman ngatur aviation usaha. Lebedev kahiji bersuara na pamanggih anyar perusahaan travel maskapai dina Méi, nalika manéhna ditilik nu rusia pamaréntah jeung saran pikeun pamutahiran saloba SSJs ka VIP standar. Lamun kitu armada dijieun sadia, Lebedev nyatakeun manéhna daék pikeun investasi di nyiptakeun hiji maskapai nu bakal fokus dina ditingkatkeun kamampuhna kanyamanan travel hawa -"kalawan harga per cent leuwih luhur ti Aeroflot sacara service premium"Na konsep nu venture bakal nyokot bentuk masarakat swasta partnership nu pamaréntah bakal nyumbang nu SSJ pesawat jeung investor swasta bakal ngabiayaan maranéhanana kustomisasi kana VIP ropéaan. Resultant kauntungan bakal sebaran antara pamangku kapentingan di indonesia saimbang ka maranéhanana shareholding. Nu freshly-nandatanganan surat hajat merlukeun yén unggal pesawat - nu normal bisa seating panumpang di has ékonomi full - perenah tangtu lain ciri"bisnis-kelas konfigurasi jeung panumpang korsi"jeung bakal jadi dioperasikeun pikeun"piagam (dina paménta) penerbangan di kapentingan gede [rusia] korporasi, tim olahraga, konser wisata jeung nu séjénna travel group"Nurutkeun surat maksud, mitra geus sapuk pikeun nyieun finansial ngira-ngira jeung kawincik nepi ka bubuk leutikna sakabéh struktur deal, koordinat jumlah pesawat aub, jeung ngamekarkeun lengkep roadmap pikeun proyék. Maskapai anyar kamungkinan ngagunakeun Hawa Operator sacara Sertipikat dilaksanakeun ku Azimuth Airlines jeung bakal dumasar di Moscow sacara Vnukovo bandara. Utamana, boh jalma usaha geus Vitaly Vantsev salaku co-boga, anu geus nunjuk kaluar yén pangalaman-na jeung Azimuth"nunjukeun paménta luhur pikeun regional travel"di Rusia. Manéhna ogé dikonfirmasi nu involvement tina Vnukovo- bisa"gampang nyadiakeun nyaman taneuh jeung hiber nanganan operasi jeung bakal pangalusna cocog pikeun airlines gawe di ieu transportasi bagean"Dina turn, UAC sacara présidén Yury Slyusar geus ngungkabkeun yén hiji perusahaan-kelas operator SSJ tipe"an step penting"dina [UAC sacara] tumuwuhna bisnis."Urang mikir bisnis vérsi SSJ bisa jadi produk unik pikeun pasar as it bakal nyadiakeun hiji optimal babandingan tingkat kanyamanan jeung efisiensi ékonomi"manéhna assured. Na observasi ieu echoed ku VEB-Leasing sacara umum diréktur Artyom Dovlatov anu satuju yén surat hajat bakal boga pangaruh positif dina SSJ program, sahingga teu nulungan ka bentuk"a produk kalapa jeung anyar pasar ecological"Lebedev ieu mah dikutip dina siaran pers resmi tapi, dijelaskeun na konsép dina Méi, manéhna nyarankeun yen maskapai nu bakal employ"bandung"prinsip."Salah sahiji pilihan bakal nempatkeun hiji deposit refundable di NRB [bank, part of the National Cagar Corporation] pikeun, roubles [US$, ], contona"Lebedev sacara saméméhna pangalaman dina komérsial aviation industri ngawengku mantra salaku hiji Aeroflot nu nyekel saham dina periode ka, tapi manéhna teu bisa manggihan sinergi jeung maskapai manajemén. Manéhna ogé co-milik lessor Ilyushin Pausahaan Keuangan jeung anak affiliate Beureum Jangjang maskapai. Di, Sukhoi Pesawat Sipil ngumumkeun eta geus diitung nu olahraga hawa transportasi pasar ieu patut dina kaleuwihan tina US$m taun, jeung datang nepi jeung pamanggih Sukhoi Sportjet, hiji pesawat dedicated ka ngapung tim olahraga. Nu imajinatif proyék, eta dipikaharti, geus saprak geus quietly ditinggalkeun.