Rusia Hukum Pajeg Sistem Pajeg



Warga rusia mayar dina panghasilan dividend

Salaku pajeg di Rusia nyaéta payable di laju pikeun hiji individu dina kalolobaan panghasilan(Deduksi di sumber). Dina watesan nu tangtu panghasilan dividend ditarima ku pausahaan jeung nyekel atawa leuwih anu dijudulan ka partisipasi ngajadikeun bebas. Hiji individu anu nanggungjawaban kana sadaya pikeun pajeg panghasilan-na salaku hiji pagawe jeung dina panghasilan salaku timer padamelan jalma. Pajeg bakal payable dina panghasilan earned di Rusia jeung peuntas laut ku hiji individu anu meets test a 'nyicingan permanén' Rusia. Dianggap hiji rusia nyicingan, tinggal kudu ngadegkeun saeutikna poé di Rusia salila bulan dina taun hijriyah. An majikan anu obligated pikeun ngurangan, geura, unggal bulan, jumlah pajeg jeung asuransi nasional alatan ti salaried worker. A timer padamelan individu anu obligated pikeun nyieun pangmayaran maju dina pajeg panghasilan nu bakal offset dina filing hiji laporan taunan. Dina kasus bisnis anyar, nu pangmayaran maju bakal diitung dina dasar nu boga usaha urang nga-estimasi. Maju pangmayaran bakal dilakukeun saeutikna kali unggal taun.

Pausahaan mayar pajeg dina panghasilan dividend

Kauntungan dina dijual real estate atawa asset séjén nu geus dilaksanakeun salila taun atawa taun lamun meuli sanggeus.

nyaéta dibebaskeun tina pajeg. Maximum deduksi dina dijual real estate padumukan dilaksanakeun pikeun kurang ti taun RUR juta. Dina dijual asset sejen nu deduksi RUR. Hiji leungitna ibukota dina dijual asset tetep bisa offset ngalawan panghasilan dina taun ka handap. Offset ieu sumebar leuwih sésana kahirupan dipake of asset nu geus dijual. Hiji Individu - individu nu panghasilan ngan ti upah teu obligated pikeun file hiji taunan mulang. Dunungan deducts pajeg ti pagawe jeung mindahkeun eta ka Otoritas Pajeg unggal bulan. Salian ti mancén kaasup jumlahna mayar dunungan bayaran. pikeun asuransi médis jeung. pikeun asuransi sosial.