Salah Urus - Rusia Pangacara Rundingan Online



Mangga tempo website urang pikeun inpo nu leuwih lengkep

Di dieu urang baris demonstrate kumaha CABAM bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi nu mana wae nu sah transaksi Ieu dipigawé alatan lamun finansial jeung operasional kadali geus teu digawé bener, eta bisa ngakibatkeun karugian finansial

Conto ieu bakal jadi hiji pagawe di hiji pausahaan

Hayu urang nyebutkeun manéhna nyaéta dibayar dina hiji poé nu tangtu unggal bulan jeung mayar bener salila bulan, tapi saterusna resigns di ahir maranéhanana bulan. Lamun manéhna terus dibayar dina bulan handap, CABAM bakal nyokot ieu nepi jeung ngaidentipikasi ieu salaku hiji anomali salaku manéhna teu kudu narima pangmayaran ieu.