Jaksa initiate inspection of rusia utama operator tour — rusia Hukum Informasi Agénsi (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI)



MOSCOW, tanggal dua puluh (PANERAPAN RUSIA AGÉNSI) — Jaksa geus ngagagas inspection tina salah sahiji nu panggedéna rusia operator tour Natalie Tur leuwih companys patuh hukum panyalindungan konsumen jeung pariwisata operasi, nu spokesperson tina Moscow jaksa kantor Lyudmila Nefedova geus ka RUSIA PANERAPAN AGÉNSI.

Citatah hasil bakal dikadalikeun ku Moscows jaksa Vladimir Churikov, nurutkeun Nefedova. Dina awal juli, Natalie Wisata dilaporkeun pembatalan tina sagala wisata jeung gantung tina penjualan alatan masalah finansial. Saterusna, pausahaan dimimitian mayar compensations ka klien dibolaykeun wisata. Natalie Wisata, hiji operator tour di luar rusia pasar wisata, ieu diadegkeun dina April taun.

Dina, companys jumlah bisnis ieu kira juta dollar