Rusia — kasimpulan Ieu tina diskriminasi umur hukum di Rusia



Constitution of Rusia prohibits diskriminasi dina grounds saperti sex, ras, kabangsaan, basa, asal, sipat status atawa posisi pakasaban, tempatna, sikep kana agama, pamadegan, (non) kaanggotaan dina asosiasi sosial jeung kaayaan séjén. Sanajan diskriminasi umur teu eksplisit dituduhkeun, urang ngira hal ieu tersirat ku»kaayaan séjén». Diskriminasi umur di pagawean anu kuduna mah dilarang ku nu rusia Buruh Kode. Umur nu tangtu basis variasi di pagawean kaayaan, watesan, karesep, jsb. anu ngadegkeun ku Buruh atawa Kode sejenna nu hukum féderal di view sahiji syarat pakasaban jeung gaw kaayaan. Di luhur aturan nutupan sakabéh individu digawé dina hiji kontrak pagawean. Timer padamelan individu nu teu katutupan ku ieu aturan tapi, dunungan kudu dicatet yén ngalakonan timer padamelan individu dina kontrak sipil bisa dina sababaraha kasus bisa mumpuni ku pangadilan salaku ngiring maranehna (matuh ka karakter nu karya dipigawé dipigawé dina kontrak). Ku kituna, nu majikan dina ngalakonan timer padamelan individual of a dilarang kelompok umur kudu yakin yén karya nya qualifies salaku penyediaan jasa tinimbang salaku pagawean. Agénsi pagawe di Rusia nu dianggap salaku karyawan agénsi, ku kituna maranéhanana nu ditutupan ku umum législatif sarat. Liability sipil pikeun non-patuh bisa panawaran boh ka companys resmi jeung pausahaan sorangan salaku hiji éntitas legal. Klaim patali administrasi nyinggung bisa dibawa dina pangadilan district (nu pangadilan umum yurisdiksi) atawa Federal Buruh Pamariksaan. Dimungkinkeun ogé bisa ngadeteksi pelanggaran dina tangtu tina pamariksaan dipigawé dina prakarsa sorangan atawa di paménta ti hiji pagawe. Sangsi pikeun violating hukum buruh (nu prohibits diskriminasi umur) nu fines administrasi pikeun pausahaan jeung atawa anak pajabat (plus mungkin disqualification pikeun pajabat pikeun terus-terusan jiga mengpar). Tapi, dina watesan tina liability kriminal, Kuhp teu dinyatakeun ngawengku diskriminasi umur. Sacara téoritis, saperti diskriminasi ogé bisa cocog salaku ngalanggar kriminal. Nu hukuman beda-beda ti hiji rupa ka panjara nepi ka lima taun. Hiji dugaan korban kudu file kahumandeuar jeung polisi lokal kantor, nu saterusna salajengna dianggap ku pangadilan district. Najan ieu, aya ayeuna teu aya precedent dina aplikasi tina liability kriminal pikeun diskriminasi umur. Karyawan ogé bisa ngaku karuksakan disababkeun ka manéhna nya (kaasup karuksakan moral) ti pausahaan. Jumlah karuksakan saperti diitung gumantung kana kasus nu bener. Dina lapisan hukum pagawean, jumlah diskriminasi klaim rada leutik dibandingkeun contona, klaim pikeun phk adil dina séjén grounds. Tapi, dina grup ieu, diskriminasi umur klaim nu noticeable. Sababaraha klaim timbul salaku hasil tina questioning nu minuhan hukum féderal (nu establishes, contona, umur pangsiun wajib pikeun husus profési) kawas rusia undang-undang. Sengketa saperti nu ngumbar ku Pangadilan Konstitusional of Rusia jeung kaputusan bentuk bagian ti rusia panerapan alatan maranéhanana precedential nilai (precedents séjén pangadilan sacara resmi teu diakuan salaku hukum). Dina pamadegan urang, nu paling umum nu filed klaim ku nagara pns, tni lalaki, atikan pagawe di nagara atawa kota lembaga, pikeun saha nu hukum féderal ngadegkeun umur pangsiun wajib jeung anu tujuanna pikeun pangsiun pikeun saperti taneuh salaku non-konstitusional. dunungan teu nyalahgunakeun katuhu anak pikeun asup tetep-istilah kontrak pagawean jeung individu anu geus nepi umur pangsiun. Dina Buruh Kode, dunungan bisa nuliskeun kana tetep kontrak jangka jeung pagawe anyar anu geus nepi umur pangsiun, Tapi, pangusaha ogé kudu jadi cautious yén signing sababaraha consequent tetep kontrak jangka pikeun peran sarua bisa jadi dianggap teu dina tempatna jeung dianggap teu katangtu kontrak. Dina rusia Buruh Kodeu, hiji individu bisa jadi padamelan kana ngaktipkeun genep belas taun heubeul (iwal aya pikeun barudak umur nu mana wae anu ngalakukeun di bioskop, circuses, jsb). Tapi, aturan Husus panawaran pikeun pagawé dina dalapan belas taun heubeul. Tangtu jobs anu dilarang dina umur ieu grup. Ieu ngawengku karya dina ngabahayakeun atawa picilakaeun kaayaan jero taneuh dipaké jeung karya nu bisa ngaruksak kaséhatan maranéhanana atawa moral development (karya di judi bisnis, klub peuting, produksi, transportasi, dijual of inuman alkohol, bako hasilna, jsb). Unggal pagawe dina dalapan belas kudu unggal taun nepikeun ka hiji ujian médis. Pagawé dina dalapan belas ogé dibikeun tambahan jaminan saperti hiji nu leuwih gede libur entitlement jeung pangsaeutikna halal grounds pikeun phk. Hukum ngahartikeun daptar jobs dilarang pikeun individu anu geus nepi umur pangsiun (lolobana nagara pns, tni lalaki, jsb). Umur pangsiun nu ayeuna dina Rusia genep puluh pikeun lalaki jeung pikeun awewe. Tapi, dina tanggal, Présidén rusia ditandatanganan Hukum nu bakal datang kana pangaruh dina januari, ngaronjatna umur pangsiun. Dina Hukum, nu umur pangsiun bakal ngaronjat unggal taun, nepi ka ngahontal genep puluh lima pikeun lalaki jeung pikeun awewe. Pikeun tangtu jobs (misalna nu ngalibetkeun karya jero taneuh, ngabahayakeun lingkungan, jsb) umur pangsiun bisa jadi — taun kurang (misalna genep puluh pikeun lalaki jeung keur awewe completing tangtu jobs dina sector aviation). Tapi, sacara umum ngahontal umur pangsiun teu mean an pagawe bakal boga pikeun kaluar job-na. Nu individu bisa di na nya kawijaksanaan mutuskeun pikeun terus gawé, jeung narima mancén state. Sacara umum, an dunungan teu bisa maksa hiji pagawe ka retire kana ngahontal umur nu tangtu atawa pindah ka nu sejen posisi (sanajan aya pengecualian dina hubungan ka kaayaan pns, rectors nagara lembaga atikan leuwih luhur, jsb). Tapi, lamun ngiring a pagawe anyar deukeut ka atawa luhur umur pangsiun dunungan bisa nyarankeun signing tetep-istilah kontrak pagawean jeung ngilangkeun pagawe sakali kontrak wayahna. Dina tanggal, rusia Présidén ditandatanganan Hukum dina liability pikeun teu dina tempatna panolakan dina pagawean jeung phk tina jalma pre-umur pangsiun (i. e. lima taun saméméh ngahontal umur pangsiun) dumasar kana kanyataan ngahontal pre-umur pangsiun ku ieu jalma.

Dumasar kana literal wording of hukum, phk hiji jalma pre — umur pangsiun bisa diakuan salaku teu dina tempatna, lamun jalma saperti ngabuktikeun yen na nya phk disambungkeun jeung umur nya