Russias Kajahatan Serius Rate Terus Turun di — Putin — rusia Hukum



Présidén Vladimir Putin nyarios yén Russias trend ragrag kajahatan serius ongkos jeung ningkat kajahatan clearance ongkos geus terus sapanjang. Pasamoan taunan harita ministrys kinerja leuwih taun katukang, kitu ogé anak tujuan nu bakal datang. Jumlah kadaptar utamana serius kejahatan murag ku. persén di dibandingkeun jeung taun saméméhna, nurutkeun Russias Jaksa Jenderal Kantor inohong.

dina periode nu sarua. Urang komitmen ka mayungan inpo pribadi anjeun jeung urang geus diropéa Kawijakan Privasi urang sasuai jeung Umum Panyalindungan Data Régulasi (GDPR), EU anyar régulasi nu indit kana pangaruh dina Méi. Mangga nempoan Kawijakan Privasi urang. Ieu ngandung wincikan ngeunaan rupa data urang kumpulkeun, kumaha we make eta, jeung data anjeun perlindungan hak. Saprak anjeun geus babarengan data pribadi anjeun jeung us lamun anjeun nyieun akun pribadi anjeun, terus make eta, mangga pariksa kotak di handap: Upami anjeun gaduh pertanyaan atawa kahawatosan ngeunaan Kawijakan Privasi urang, mangga kontak urang. Kanyataan ngadaptar jeung otorisasina pamaké dina Sputnik situs web via akun pamaké atawa akun dina jaringan sosial nunjukkeun ditampa tina ieu aturan. Pamaké anu wajib aya ku national jeung hukum internasional. Pamaké anu wajib nyarita hormat ka nu séjén pamilon dina sawala, pamiarsa jeung individu referenced dina tulisan. Situs web administrasi ngabogaan hak pikeun mupus koméntar dijieun dina séjén basa ti basa mayoritas situs web eusi. Administrasi ngabogaan hak pikeun meungpeuk aksés pamaké ka kaca atawa mupus hiji akun pamaké tanpa aya bewara lamun pamaké ieu dina palanggaran aturan ieu atawa lamun kalakuan nu nunjukkeun ceuk palanggaran nu kauninga